HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

Moon Dough speelgoed

Creatief en duurzaam speelgoed

 

 

Magie van Moon Dough: droogt niet uit!
Het magische Moon Dough maakt niet alleen de kids maar ook hun papa's en mama's gelukkig: dit duurzame speelgoed droogt niet uit zodat de kleintjes er eindeloos mee kunnen spelen. Bovendien is Moon Dough hygiënisch en ruimt het snel op. Het stimuleert hun creativiteit: kinderen kunnen snel mooie 3D-figuren maken en zich helemaal verliezen in hun fantasiespel. De internationale vakwereld bekroonde Moon Dough met diverse prijzen.

De Magische Dierentuin: een geweldige cadeautip!
Prachtig speelgoed voor de kleintjes dat ze wat graag zullen ontdekken onder de kerstboom of naast de laars voor de Sint! Kinderen kunnen in een handomdraai de mooiste figuurtjes maken. Zo creëer je met de Magische Dierentuin waggelende pinguïns, dansende beren en stoere gorilla's. Prijs: 24,99.

De Magische Dierentuin is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2011!

 

MAIL & WIN !

Wil jij kans maken op de Moon Dough Magische Dierentuin of een Moon Dough ontbijtset (zie afbeelding hiernaast) ? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Moon Dough.

Insturen kan tot 15 december as.

Meer prijsvragen

 

Speelgoedspecialist Spin Master is bekend van onder andere speelgoedmerken zoals Bakugan, Gomu, Zoobles, Tech Deck en Moon Dough en wordt erkend als een mondiale speler binnen de internationale speelgoedindustrie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright