HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

Monopoly

Gekke Geldautomaat

 

Deze versie van Monopoly is ideaal als voorbereiding op het échte Monopoly spel. De Gekke geldautomaat, die geld en kanskaarten ‘uitspuugt’ als je pint, zorgt voor héél veel speelplezier. Kortom: ga lekker aan de slag met deze nieuwe, elektronische kidseditie van het beroemde Monopoly spel.

Sommige Kanskaarten geven je een keuze - wat kies jij om te zorgen dat je wint? Spaar het op en geef het uit, zodat jij de rijkste speler wordt.. en wint!


L
eeftijd vanaf 5 jaar
Aantal spelers 2-4

werkt op 3 AAA batterijen (niet meegeleverd)
Prijs: € 26,99. Direct bestellen bij Bol.com


Recensie

Monopoly Gekke Geldautomaat is een heerlijk spel voor het hele gezin! Het is een vereenvoudigde versie die al aardig lijkt op het 'volwassen' Monopolyspel met als voordeel dat het wat minder lang duurt. Je bent verplicht om elke vrije straat waar je op komt te kopen. Het huisje krijg je er gratis bij. Wanneer je eenmaal over start bent gekomen, mag je per beurt een hotel (slechts één 'Monopoly Euro') kopen. Goed opletten want er zijn maar 8 hotels!

Leuk uitgevoerd met speelse pionnen en aangepaste straatnamen zoals het Chocoladepad of de IJsboulevard. De geldautomaat geeft een leuke dimensie aan het spel en wordt ook door (groot)ouders erg gewaardeerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright