HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 


 


Mijn Circus voor de Wii™

Breng The Greatest Show On Earth ® van de circustent naar jouw eigen huis

 

Dames en heren, jongens en meisjes, 2K Play en Feld Entertainment today kondigen met trots aan dat Ringling Bros. and Barnum & BaileyTM, dé ultieme circuservaring voor Wii™, nu verkrijgbaar is. Vanaf nu kunnen Ringling Bros.® Circus fans halsbrekende stunts uithalen, adembenemende acrobatische kunsten laten zien en zelfs de clown uithangen met hun familie en vrienden.
 

“De interactieve wereld van de Wii geeft circusfans de kans de wondere wereld en het spektakel van Ringling Bros. op een spannende nieuwe manier te ervaren. Spelers gaan van toeschouwer naar performer,” said Nicole Feld, Ringling Bros.® producer en Feld Entertainment Executive Vice President.

 

Komt dat zien! Komt dat zien! Het circus is weer in de stad en iedereen bij jou thuis kan weer genieten van diverse mini-games. Centraal in deze serie mini-games staat natuurlijk het plaatselijke circus.

In 'Mijn Circus' voor de Nintendo Wii kan je met maximaal vier spelers, met elk een eigen Wii-afstandsbediening, spelletjes spelen. Belangrijk in 'Mijn Circus' is de toegankelijkheid. Door simpel te richten, zwaaien of schudden kan je al een spelletje spelen, en zo kan iedereen dus meedoen.

Wanneer het circus in de stad is, weet je dat er koorddansers zijn, goochelaars, acrobaten en dierentemmers. In de verschillende mini-games van 'Mijn Circus' krijg je natuurlijk met deze beroepen te maken. Het is jouw taak om de grootste artiest van de show te worden. Jouw prestaties worden dan ook gemeten aan het applaus. Het meer de menigte uit z'n dak gaat, des te populairder is jouw act!

 

 

PEGI-leeftijd: 3+.
Prijs: € 29,99.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright