HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

De Mighty Beanz rage

met nieuwe teams, Machinez en Snake Track

 

Mighty Beanz: de grappige, boonvormige figuurtjes om te verzamelen, te ruilen, mee te spelen en te racen zijn een ware rage! Vorig jaar werd de eerste reeks van 100 verschillende Mighty Beanz uitgebracht. Dit jaar wordt de collectie Mighty Beanz verder uitgebreid, met waanzinnige nieuwe producten. In maart krijgen Mighty Beanz hun eigen gekke voertuigen en worden er maar liefst 100 nieuwe Beanz uitgebracht. In mei wordt een heuse Snake Track gelanceerd, waarmee je de bonen een knotsgek slangencircuit kan laten afleggen!

In welk Machinez kunnen jouw Beanz het snelste racen? De motorfiets, shuttle of cruizer? Vanaf maart kunnen kinderen hun verzameling Mighty Beanz laten racen in deze gekke en coole racewagens. Er zijn zes verschillende wagens met een exclusieve Bean om de verzameling verder uit te breiden.Tegelijkertijd met de racewagens worden in maart maar liefst honderd 100 nieuwe Beanz uitgebracht, onderverdeeld in 20 nieuwe teams. Wat te denken van de Robot Beanz, Winter Sports Beanz en de schattige Fairytale Beanz? Maak je verzameling compleet met deze nieuwe hilarische Beanz!

Voor alle verzamelaars brengt Upper Deck de exclusieve Tin Beanz uit. De ultieme accessoire voor iedere Mighty Beanz-fan! De Tin Bean is een metalen box in de vorm van een boon, waarin 42 Beanz veilig opgeborgen kunnen worden. Bij de Tin Bean zijn 2 exclusieve Beanz inbegrepen, zodat elke verzameling meteen een zetje in de juiste richting krijgt. De Tin Beanz zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: de Cheetah, Dino en Piraat.

 

De veelzijdige Mighty Beanz houden wel van een beetje spanning en avontuur. Daarom wordt dit voorjaar, in mei, de Snake Track uitgebracht, waar de Mighty Beanz doorheen kunnen glijden en kids allerlei verschillende stoere tricks mee kunnen uitvoeren. Een boekje met trucs en spellen is inbegrepen, plus een special edition Bean.

Mighty Beanz producten zijn vanwege de lage prijs en hun vrolijke uiterlijk een ideaal verjaardagscadeautje.


Mighty Beanz consumentenadviesprijzen:
Mighty Beanz Machinez  € 5,99 
Mighty Beanz Snake Track  € 6,99
Mighty Beanz Tin Bean € 17,99
Bestel Mighty Beanz producten bij Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright