HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

Where the wild things are

Videogame geïnspireerd op de bioscoopfilm van regisseur Spike Jonze

 

In oktober 2009, tegelijk met de release van lang verwachte verfilming van het boek 'Max en de Maximonsters' (Where the Wild Things Are), brengen Warner Bros. Interactive Entertainment en Legendary Pictures een gelijknamige videogame uit op Wii, Playstation 3, Xbox 360 en Nintendo DS.

In de videogame nemen spelers de rol aan van de jonge, onstuimige Max die op ontdekking gaat op het eiland van de ‘Wild Things'. Max reist het eiland rond en moet gevaarlijke terreinen, obstakels en strijdlustige monsters overwinnen.

Nadat de boot van Max is aangemeerd op het mysterieuze eiland van de ‘Wild Things' raakt hij bevriend met de geduchte, maar schattige monsters en wordt hij de koning van alle ‘Wild Things'. Al snel ontdekt hij dat het eiland bijna vergaat en dat hij samen met de ‘Wild Things' zal moeten samenwerken om op tijd een veilige plek te vinden. Where the Wild Things Are wordt ontwikkeld voor de Wii, Playstation 3 en Xbox 360 door Amaze Entertainment, een Foundation 9 studio, en voor de Nintendo DS door WayForward.

 

Momenteel nog niet verkrijgbaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright