HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 


Mario & Sonic op de Olympische Spelen - Londen 2012

game voor Nintendo 3DS vanaf 10 februari verkrijgbaar

 

Op uw plaatsen! Klaar? Start! Onze helden zijn terug en voor het eerst te zien op Nintendo 3DS. Doe mee met Mario & Sonic en ga voor goud op het grootste sportevenement ter wereld.

Geniet van meer dan 50 evenementen met een Olympisch thema in glorieuze 3D die een hele nieuwe dimensie toevoegen aan het universum van Mario & Sonic. Profiteer van de unieke besturing met het touch screen en de draaiknop en verover de felbegeerde gouden medaille door te kantelen, blazen, schreeuwen, tikken en nog veel meer. Bekijk hier de trailer.

 

SEGA
PEGI 3.
EAN: 5055277013821, prijs € 49,99.
Direct bestellen bij Bol.com
Versie voor Wii

 

PRIJSVRAAG

Stuur een foto in van jouw gewonnen medailles en/of bekers en maak kans op deze deze coole game voor Nintendo 3DS en een opberghoes voor je Nintendo 3DS!

Stuur je foto naar mariosonic(@)peuterplace.nl en vergeet niet om je naam en adres erbij te vermelden! Insturen kan tot 15 februari as.

Meer prijsvragen  

 

 

Trailer

 

 

 

Over Sonic
SEGA's mascotte verscheen in de begindagen exclusief op SEGA-hardware, maar breidde vanaf 2001 zijn rijk flink uit met optredens op o.a. de Gameboy, Gamecube, Playstation 2 en 3, Xbox en Xbox 360, de DS, PSP en uiteraard de Wii en iPhone. Zo groeiden hele generaties gamers op met Sonic the Hedgehog. Geen wonder dus dat hij in een Engelse MSN-enquête twee jaar geleden nog werd uitgeroepen tot ‘meest iconische video-personage aller tijden', vóór Mario en vóór Lara Croft. Naar schatting hebben zestig miljoen mensen minimaal één Sonic-game gespeeld; en in totaal hebben die met elkaar zo'n zeventig miljard "Sonic ringen" bij elkaar verzameld.

Ook buiten het digitale domein is Sonic een (blauwe) blikvanger. Hij heeft zijn eigen comic book-serie en in Japan verschenen manga's over hem; hij speelde de hoofdrol in drie tv-series én een film, hij heeft een eigen theme park in Dubai en in het Engelse pretpark Alton Towers kan iedereen de supersonische snelheid van Sonic aan den lijve ondervinden in een Sonic-rollercoaster. Het Guiness Book of Records eerde hem met een eerste plek als ‘snelste videogame-personage'.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright