HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Lynx
Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar in de categorie 6 & 7 jaar

    Lynx_Box_3D.jpg

Identity Games heeft het van oorsprong Spaanse bordspel in een nieuw en Nederlands jasje gestoken. Het is een actiespel voor iedereen met het snelle reactie- en gezichtsvermogen van een Lynx. Ideaal om te spelen met je kinderen, maar ook voor opa en oma met de kleinkinderen. Want iedereen in dit spel is gewaagd aan elkaar, jong en oud! Lynx is een zeer gewaardeerd spel. Zo is het internationaal het bestverkochte bordspel en in Nederland genomineerd voor Speelgoed van het Jaar in de categorie 6 & 7 jaar.

Verbeter je concentratie en train tegelijkertijd je brein! Lynx is hét zoekspel voor de hele familie. Zet het spelbord als een puzzel in elkaar, schud de kaartjes en neem er drie. Waar zijn de koekjes, de gitaar en de tennisbal? Gebruik jouw lynx-achtige gezichts- en reactievermogen om als eerste dedrie bijbehorende plaatjes te vinden en het spel te winnen!

Doordat het spelbord als een puzzel in elkaar zit, zijn de verschillende puzzelstukken steeds op een andere manier in elkaar te leggen. Denken jouw medespelers je dus te slim af te zijn door de volgorde van de afbeeldingen te onthouden? Wissel de puzzelstukken en je hebt weer een compleet nieuwe uitdaging om opnieuw jouw afbeeldingen als eerste te vinden.

    Lynx_Uitstalling_3D.pngDaag de hele familie uit en speel het razendsnelle actiespel Lynx!

Leeftijd: 6+
Aantal spelers: 2+ spelers
Speelduur: 15 minuten
Verkoopadviesprijs: € 24,99

 

MAIL & WIN
Wij mogen 3x spellen verloten! Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. LYNX! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom jij wil winnen.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright