HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

Lancering Lingo en Lingo voor Kinderen voor Nintendo DS

vanaf 7 februari verkrijgbaar

 

Het bekende spel met de ballen, Lingo, krijgt een digitale versie voor Nintendo DS. Op de DS game zal Lucille Werner in digitale vorm het spel leiden. De bekende Lingo stem van jurylid JP is ook te horen op de game. Lingo voor Nintendo DS is vanaf maandag 7 februari a.s te verkrijgen.

Op de DS game kun je alleen of met de familie het alom bekende spel met 6 of 7 letter woorden spelen. Je kunt één of meerdere rondes achter elkaar spelen of in de Marathon Mode proberen de allerhoogste Lingo score ooit te halen. De game staat garant voor vele uren spelplezier voor jong en oud.

 

Lingo voor Kinderen
Naast de Lingo game voor volwassenen komt tegelijkertijd de game ´Lingo voor Kinderen´ uit. ´Lingo voor Kinderen´ wordt gespeeld met 4 en 5 letter woorden in plaats van 6 en 7 letter woorden. Op deze manier kunnen kinderen vanaf 6 jaar spelenderwijs leren en hun woordenschat vergroten. Ook dit spel wordt geleid door Lucille Werner met steun van de echte JP.

 

Lucille Werner signeert games op de Huishoudbeurs 2011
Vanwege de lancering van de Lingo DS game zal Lucille Werner op dinsdag 15 februari a.s. op de huishoudbeurs in de Amsterdam RAI een aantal exemplaren van zowel ´Lingo´, als `Lingo voor Kinderen´ signeren. De signeersessie vindt plaats bij de stand van Just4Games, hal 7 standnr. 432. Signeersessies zijn van: 14.00 uur tot 15.00 uur en van 15.30 uur tot 16.30 uur.

 

Lingo voor Kinderen PEGI 3
Prijs € 19,99. Direct bestellen bij Bol.com

Lingo (voor volwassenen)
Prijs € 24,99. Direct bestellen bij Bol.com

Beide DS games zijn door Engine Software ontwikkeld in samenwerking met IDTV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright