HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

LEGO® Ninjago™: Nindroids™

 

De razend populaire LEGO® Ninjago™ videogame franchise is terug met spectaculaire actie en avontuur! LEGO® Ninjago™: Nindroids™ komt deze zomer uit op Nintendo 3DS™ en PlayStation ®Vita™. De videogame is gebaseerd op de eerste vijf nieuwe afleveringen van de TV animatieserie: “LEGO Ninjago Rebooted”.

Spelers strijden voor en verdedigen de nieuwe Ninjago stad waar de Ninja’s geconfronteerd worden met een technologische dreiging van de kwade Overlord en zijn robotleger van Nindroids. De Ninja’s moeten met man en macht strijden om Ninjago te redden en maken daarbij gebruik van snelle combinatieaanvallen, unieke vechtbewegingen, speciale wapens en nieuwe voertuigen.

 

GAME KENMERKEN: 

  • Word een echte Spinjitsu Meester! Speel als jouw favoriete Ninja en strijd tegen vijanden met combo moves en aanvallen – waaronder slaan, schoppen, springen, gooien en Spinjitsu.

  • Gebruik jouw nieuwe ‘Technoblades’ om in te breken in computers, puzzels op te lossen en speel minigames.

  • Navigeer door de Nieuwe Ninjago Stad door als gigantische mechs te spelen en schiet op vijanden met gave voertuigen, zoals Kai Fighter, Ninjacopter, Thunder Raider, Earth Mech en meer.

  • Hang lekker rond op de Hub in New Ninjago City en neem deel aan allerlei leuke activiteiten. Ontvang hints en tips van de Noodle bareigenaar, train in de Dojo of probeer Jay’s arcade score te verslaan.

  • Speel meer dan 30 levels vol actie en speel automatisch meerdere personages bij het bereiken van een bepaald aantal punten

 

Warner Brothers
PEGI-rating 7
Release: 30 juli 2014.
Direct bestellen bij Bol.com voor € 39,99.


WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s14)
- © 2013 The LEGO Group.

 

MAIL & WIN / LIKE & SHARE

Wil jij kans maken deze game voor Nintendo 3 DS? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Lego Ninjago Videogame. Insturen kan tot en met 15 augustus as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én reageer onder deze actie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright