HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

The LEGO® Movie Videogame

 

Stap in een LEGO® game, zoals je deze nog nooit hebt ervaren en word een ware meesterbouwer! Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group kondigen aan dat The LEGO® Movie Videogame vanaf vandaag verkrijgbaar is voor Xbox One, het alles in één games en entertainment systeem van Microsoft en het Xbox 360® games en entertainment systeem van Microsoft, PlayStation 4® en PlayStation 3® computer entertainment systeem, PlayStation® Vita, Wii U™, Nintendo 3DS™ handheld systeem en Windows PC.

The LEGO® Movie Videogame verschijnt gelijktijdig met de veelgeprezen “The LEGO Movie,” van Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures en LEGO System A/S. De videogame neemt spelers mee op een geweldig avontuur door fantasierijke LEGO werelden, waaronder  Bricksburg, Cloud Cuckoo Land en the Wild West of Flatbush Gulch. Voor de eerste keer ooit in een LEGO game zijn alle omgevingen volledig gemaakt van digitale LEGO® bouwstenen.

The LEGO® Movie Videogame is gebaseerd op de humor en actie uit de film. Spelers nemen de rol van Emmet aan, een doodgewoon LEGO minifiguur die ten onrechte wordt aangezien voor "The Special", een personage dat volgens de voorspelling de wereld kan redden van een kwaadaardige LEGO tiran. Spelers maken gebruik van de vaardigheden van meer dan 90, op de film geïnspireerde, karakters waaronder een ongelofelijke cast van ’s werelds meest geliefde en bekende franchises, zoals DC Comics Super Heroes als Superman, Batman en Wonder Woman. De hele familie navigeert door 15 spannende levels in de console versie en 45 missies boordevol actie in de handheld versie. Met onverwachte momenten en wendingen in ieder level, banen spelers zich een weg door een uniek LEGO avontuur op weg naar hun ultieme missie om hun creativiteit in hun LEGO® wereld te brengen.


The LEGO® Movie Videogame heeft een PEGI-rating van 7 en is vanaf nu verkrijgbaar voor  PlayStation®4 voor de consumentenadviesprijs van € 59,99, voor Xbox 360, PS3™ en Wii U™ voor de consumentenadviesprijs van € 49,99  PS®Vita € 39.99, Nintendo 3DS € 39.99 en Windows PC € 29.99. Ook te bestellen bij Bol.com


    Logo WB Shield.jpg
WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s14)

© 2013 The LEGO Group.

 

 

MAIL & WIN / LIKE & SHARE

Wil jij kans maken deze game voor Nintendo 3 DS? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Lego Movie Videogame. Insturen kan tot en met 1 maart as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

 

 

3DS
Warner Brothers
EAN: 5051888170038.
Direct bestellen bij Bol.com voor € 38,99

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright