HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

LEGO® Marvel™ Super Heroes

 

LEGO® Marvel™ Super Heroes vertelt een nieuw verhaal dat zich kris-kras door het hele Marvel-universum afspeelt. Kruip in de huid van Iron Man, Spider-Man, de Hulk, Captain America, Wolverine en nog vele andere Marvel-personages en vecht samen om te voorkomen dat Loki en een groep Marvel-vijanden een superwapen maken dat de wereld kan vernietigen. Spelers gaan op zoek naar kosmische steentjes terwijl ze door LEGO Manhattan reizen en belangrijke locaties uit het Marvel-universum bezoeken, zoals Stark Tower, Asteroid M, een Hydra-basis en de X-Mansion.

LEGO® Marvel™ Super Heroes is verkrijgbaar voor de consoles Xbox One®, Xbox 360®, PlayStation®4, PlayStation®3, Wii U™, PC.

Kenmerken:

 • Sla, slinger en vlieg in deze eerste LEGO videogame met meer dan 100 van je favoriete superhelden en schurken uit het Marvel-universum, zoals Iron Man, Wolverine, de Hulk, Spider-Man, Captain America, Black Widow, Loki en Deadpool.
 •       17891_l.jpgKruip in de huid van je favoriete Marvel-personage en help mee om de aarde te redden met je stoere krachten en vaardigheden:   
  • Iron Man vliegt, zweeft, vuurt raketten af en schiet vanuit zijn borstkas een krachtige uni-beam af.
  • Spider-Man vuurt spinnenwebben af, gebruikt zijn spinnenzintuigen om voorwerpen te zien die onzichtbaar zijn voor anderen, kruipt omhoog langs muren en slingert uiteraard met zijn web.
  • Captain America smijt zijn machtige schild naar voorwerpen en vijanden, zet het in muren vast als platform en beschermt zichzelf ermee.
  • De hulk slaat alles kort en klein!
 • Voer nieuwe en krachtige bewegingen uit met ’BIG-fig‘-personages zoals de Hulk en Abomination. Laat een spoor van verwoesting achter als je door LEGO-muren heen breekt en je superkracht gebruikt om met auto’s te gooien.
 • Ontdek LEGO Manhattan als nooit tevoren en reis naar beroemde plaatsen uit het Marvel-universum, zoals de X-Mansion, Asteroid M en Asgard.
 • Maak unieke superhelden met naar eigen wens in te stellen persoonlijkheden.
 • Geniet van een spannend en origineel verhaal, vol klassieke LEGO videogame-avonturen en humor.

© 2013 The LEGO Group. © MARVEL. © WBEI (s13)

Warner Brothers
3DS, EAN: 5051888152997.
Direct bestellen bij Bol.com voor € 39,99

 

MAIL & WIN / LIKE & SHARE

Wil jij kans maken deze game voor Nintendo 3 DS? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Lego Marvel. Insturen kan tot en met 15 december as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright