HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 


LEGO® LEGENDS OF CHIMA™: De Reis van Laval

 Het lot van Chima™ rust in jouw handen in dit geheel nieuwe
LEGO videogame avontuur voor de Nintendo 3DS™ en PlayStation® Vita

LEGO® Legends of Chima™: Laval's Journey voor Nintendo 3DS™ en PlayStation® Vita handheld systeem liggen al in de winkel. De Nintendo DS™ versie is aankomende herfst verkrijgbaar, net als de internationale Engelstalige free-to-play online wereld LEGO Legends of Chima™ Online. De games zijn gebaseerd op de LEGO Legends of Chima™ wereld die bekend is van TV en van zijn producten. Deze wereld wordt geregeerd door acht dierenstammen, waar het klassieke verhaal over goed en slecht, vriendschap en familie wordt verteld. 


In LEGO Legends of Chima: Laval’s Journey gaan spelers op een wonderbaarlijk avontuur met Laval, de moedige strijder en koppige prins van de Leeuwenstam. Laval is vastbesloten om te vechten voor gerechtigheid. Tijdens deze epische reis vecht hij tegen de klok om het geheim van het legendarische drievoudig CHI pantser te ontrafelen voordat zijn aartsrivaal Cragger, de Crocodile King, de geweldige kracht van het pantser kan manipuleren om de balans van Chima te verstoren.

Spelers springen, slingeren, vliegen en vechten door 15 levels met intense actie en gameplay, terwijl zij het vaste land van Chima verkennen. Ook kunnen ze meer dan 60 karakters ontdekken en vrijspelen, verschillende soorten gereedschap verzamelen en gebruiken en geheime delen van de game bereiken om toegang te krijgen tot verborgen verzamelitems.

Spelers verdienen in LEGO Legends of Chima: Laval’s Journey punten die bij de Chima Kluis ingewisseld kunnen worden. Deze kluis heeft een exclusief beloningssysteem en is beschikbaar via www.lego.com/chima/the-vault. De punten geven spelers toegang tot exclusieve items die ze kunnen inzetten om hun ervaring in LEGO Legends of Chima Online te verbeteren, zodra deze online wereld later dit jaar beschikbaar is.

PEGI 7+.
EAN: 5051888152720.
Prijs € 39,99. Direct bestellen bij Bol.com.

 

MAIL&WIN !

Wil jij kans maken op LEGO® Legends of Chima™: De reis van Laval voor Nintendo 3DS? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. LEGO 3DS. Insturen kan tot en met 31 juli as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright