HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 


LEGO® Harry Potter™: Jaren 5-7

 

Warner Bros. Interactive Entertainment (WBIE) en TT Games komen op 18 november met de nieuwe videogame LEGO® Harry PotterTM: Jaren 5-7 op Xbox 360®, PlayStation®3, PSP®, WiiTM, Nintendo DSTM, Nintendo 3DSTM en PC.

LEGO® Harry PotterTM: Jaren 5-7 vertelt de gebeurtenissen uit de laatste drie films. Zo staat er onder andere een eindgevecht tegen de kwade Voldemort op het programma. Ben je klaar voor de ultieme confrontatie?

In LEGO® Harry PotterTM: Jaren 5-7 word je meegenomen op Harry Potters heldenavonturen in de wereld van Dreuzels en tovenarij. Van de Ligusterlaan in Klein Zanikem, naar de Weg is Weg, Zweinsveld en Zweinstein – en nieuwe locaties als Grimboudplein, het Ministerie van Toverkunst en de Halve Maan straat – maak je kennis met nieuwe gezichten, nieuwe uitdagingen en nieuwe magie als voorbereiding op de eindstrijd tegen de kwaadaardige Voldemort!

LEGO® Harry PotterTM: Jaren 5-7 bouwt verder op de magische actie, lessen en vaardigheden voor het brouwen van toverdrankjes uit de vorige Lego-games. Een game boordevol actie van begin tot eind en met vele nieuwe lessen, toverspreuken en uren aan bonuscontent voor de hele familie!

De creatieve kracht van LEGO smelt nog een keer samen met de omvangrijke wereld van Harry PotterTM om een spannende en enerverende gameplay ervaring te bieden. De game bevat lessen, toverspreuken, due ls en veel meer waarmee spelers van alle leeftijden zich kunnen vermaken.

PEGI 7
Release: 18 november as.
EAN: 5051888079416, prijs: € 39,99.
Direct bestellen bij Bol.com.

 

Trailer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright