HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

Haal Winnie de Poeh in huis met LEGO® DUPLO®

maak kans op Winnie's Huis!


Vanaf nu kunnen jonge kinderen samen met Winnie de Poeh en zijn vriendjes uit het Honderd Bunder Bos op avontuur. LEGO® DUPLO® komt dan met drie nieuwe sets van Disney’s meest populaire figuur voor de kleintjes die weer garant zullen staan voor uren creatief speelplezier!

LEGO DUPLO is geschikt voor kinderen van 18 maanden tot 5 jaar. Winnie de Poeh is een begrip sinds 1926, toen het eerste geïllustreerde Winnie de Poeh boek werd geschreven door A.A. Milne. LEGO® DUPLO® staat voor spelen en plezier, maar stimuleert ook de ontwikkeling van het kind. Met vrolijke kleuren en herkenbare vormen nodigt het telkens weer uit tot uren vermaak.

 

Winnie’s Huis

Winnie de Poeh heeft zijn vriendjes uit het Honderd Bunder Bos uitgenodigd en samen spelen ze in zijn mooie grote huis. Met Iejoor en Knorretje is het dikke pret als ze achter elkaar aan van de glijbaan roetsen. Na al dat spelen hebben ze best wel honger, maar daar heeft Winnie natuurlijk al aan gedacht. Er is een grote pot honing waar meer dan genoeg zoete honing in zit voor iedereen!

Adviesprijs*: €29,99 Direct bestellen bij Bol.com

 


Teigetje op Avontuur

Teigetje en zijn vriend Knorretje zijn op pad door het Honderd Bunder Bos. Teigetje heeft bedacht dat hij wil gaan vissen in de beek en hij heeft zijn grote hengel meegenomen. Knorretje heeft zin om uit te rusten en te genieten en gaat daarom lekker in de kano varen. Wat gaan die twee nu weer voor brokken maken?

Adviesprijs*: €22,99. Direct bestellen bij Bol.com.

 


Winnie’s Picknick

Winnie de Poeh is op zoek naar honing voor zijn knorrende maag. Hij ziet een bijenkorf aan een tak hangen. De bijen zijn zo aardig om hun honing met hem te delen. Winnie gaat gezellig zitten en genieten van een lekkere zoete picknick met brood en honing!

Adviesprijs*: €12,99. Direct bestellen bij Bol.com.


 

MAIL & WIN !

Winnaars: I. Van Voorst (Andelst) en J. Telnekes (Apeldoorn).

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

Meer Lego

Lego Atlantis Moederschip Neptune

Lego Brandweerstation

Lego DVD Clutch Power

Lego Ninjago

Legospel: Minotaurus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright