HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 


Waan je in een sprookjeswereld met LEGO® DUPLO® Princess

Kleine meisjes blijven altijd dromen over hoe het is om een prinses te zijn. Daarom komt LEGO met een nieuwe LEGO® DUPLO® collectie van de bekende sprookjesprinsessen Sneeuwwitje, Assepoester en Doornroosje. Meisjes vanaf twee jaar voelen zich verbonden met de fantasiewereld van deze prinsessen en kunnen tegelijkertijd spelen en bouwen met de vertrouwde LEGO DUPLO stenen.

De nieuwe LEGO DUPLO Princess collectie bestaat uit vier producten die elk een eigen verhaal vertellen. In deze verhalen komen sprookjesfiguren voor waar jonge meisjes zich mee kunnen identificeren en een rollenspel mee kunnen spelen. Doornroosje wacht in haar kasteeltoren om wakker gekust te worden door haar knappe prins, Sneeuwwitje bezoekt het hutje in het bos en Assepoester rijdt in haar blinkende pompoenkoets naar het bal. En jullie weten allemaal hoe het afloopt… ze leefden nog lang en gelukkig in een mooi sprookjeskasteel!

Er zijn zoveel verschillende manieren om met de nieuwe LEGO DUPLO Princess sets te spelen dat elk jong meisje, samen met vriendinnetjes of met haar moeder urenlang speelplezier zal beleven.

De pastelkleurige stenen en herkenbare personages zijn speciaal gekozen voor meisjes in de leeftijd van 2 tot en met 5 jaar oud. De producten uit de LEGO DUPLO Princess collectie zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar en zijn daarom een leuk cadeau voor iedere gelegenheid.

Overzicht producten
Doornroosje’s slaapkamer € 14,99
Sneeuwwitje’s huisje € 16,99
Assepoesters koets € 24,99
Assepoesters kasteel € 59,99

 

MAIL&WIN !

Wil jij kans maken op LEGO® DUPLO® Doornroosjes slaapkamer óf Assepoesters koets? Stuur dan een berichtje naar de redactie o.v.v. Duplo Princess (+ prijs van je voorkeur). Vergeet niet om daarbij je naam en adres te vermelden. Insturen kan tot en met 1 augustus as.

Meer prijsvragen  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright