HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

LEGO DUPLO Mijn eerste speelhuis

 

De LEGO DUPLO Mijn eerste speelhuis set maakt het mogelijk om de dagelijkse activiteiten van peuters te herbeleven in de wondere wereld van DUPLO blokken. Veel speelplezier gegarandeerd, terwijl je ondertussen aan de motorische vaardigheden van je kleintje bouwt.

Zo kunnen de peuters bijvoorbeeld een huisje bouwen met verschillende kamers. Bij elke kamer hoort een DUPLO blokje met een beeld dat verwijst naar een bepaalde handeling die het kind dagelijks meemaakt: tandjes poetsen, opstaan, ontbijten, boekjes lezen, ... Kinderen leren op deze manier samen met hun ouders over de verschillende herkenbare handelingen uit hun eigen wereld.

 

Doordat ouders en kind samenwerken aan het opbouwen van een verhaal dat beiden betrekt, wordt op een interactieve en speelse manier de band versterkt. De nadruk ligt vooral op het aanleren van veelvoorkomende sociale- en algemene vaardigheden, spelenderwijs en op het niveau van het kind.

 

LEGO DUPLO "MIJN EERSTE SPEELHUIS"

Combineer de grote blokken om het speelhuis te bouwen! De speciaal bedrukte stenen tonen elementen die een goed aanknopingspunt vormen om te praten over alledaagse gebeurtenissen. De omkeerbare dag/nacht steen biedt volop mogelijkheden voor een rollenspel. Laat de LEGO DUPLO figuren opstaan, ontbijten, tandenpoetsen en spelen op de glijbaan en leg ze in hun bedjes om te gaan slapen. De vrolijk gekleurde LEGO DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor kleine handjes en er kan uiteraard veilig mee worden gespeeld. 

Geschikt voor kindjes van 1,5 tot 5 jaar oud.
Aanbevolen verkoopprijs: €19,99

 

Winactie!

Wil jij kans maken op een een gratis exemplaar? Stuur dan een berichtje met je adresgegevens naar de redactie o.v.v. LEGO DUPLO. Insturen kan tot en met 15 april as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én reageer onder deze actie.

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright