HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

Nieuwe LEGO® sets van Disney/Pixar’s Cars 2

Goed nieuws voor fans van Bliksem McQueen en Takel: de LEGO Groep komt, in samenwerking met Disney, met nieuwe LEGO® en LEGO DUPLO® producten die zijn geïnspireerd op Cars 2. In dit tweede deel van de populaire Disney/Pixar film Cars, speelt raceauto Bliksem McQueen opnieuw de hoofdrol. Samen met zijn vrienden scheurt hij met piepende banden van het ene avontuur naar de volgende spannende reddingsactie. Cars 2 is vanaf 6 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.

 

Met de nieuwe LEGO® DUPLO® dozen van Disney/Pixar Cars kunnen ook jonge kinderen vanaf twee jaar Bliksem McQueen en Takel vergezellen op hun spannende races en avonturen over de hele wereld. Ze kunnen Guido en Luigo helpen Bliksem McQueen vol te tanken en zijn banden te controleren voordat hij het opneemt tegen Francesco in De Pit Stop. In deze doos zitten vier auto’s die klaar zijn om te worden gemonteerd, een race pit en een mobiele benzinepomp.

 

Vervolgens gaan ze door naar de Tokyo Race. Zal Bliksem McQueen snel genoeg zijn om de supersnelle Carla Veloso te verslaan? Naast de start- en finishpoorten en de twee race auto’s, bevat deze doos ook een miniatuur Japanse tempel. Jonge Cars fanskunnen Luigi en Guido helpen als ze hun accu’s opladen en ze kunnen hun pitstopvaardigheden oefenen bij Luigo en Guido in Italië. Ondertussen is Agent Takel bezig met het opbouwen van een groot kanon, maar hij kan hierbij wel wat hulp gebruiken!


MAIL & WIN: "De Pitstop" van LEGO® DUPLO®
Wil jij kans maken op deze nieuwe LEGO Set van Cars 2? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. LEGO Cars. Insturen kan tot en met 1 juli as.

 

Productoverzicht LEGO DUPLO Cars

Agent Takel

€ 14,99*

Bliksem McQueen

€ 14,99

Luigi en Guido in Italië

€ 19,99*

Tokyo Race

€ 29,99*

De Pit Stop

€ 49,99*

Macs lange rit

€ 49,99*

 

 

Meer Lego

Lego Atlantis Moederschip Neptune

Lego Brandweerstation

Lego DVD Clutch Power

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright