HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 


LEGO® BatmanTM 3: Beyond Gotham

Mail en Win Nintendo DS game!

 

LEGO® BatmanTM 3: Beyond Gotham is gisteren verschenen voor de Xbox One®, Xbox 360®, PlayStation® 4, PlayStation®3, WiiTMU, Nintendo 3DSTM, PlayStation®Vita en PC.

      LEGO Batman 3 KeyArt LR.jpg"LEGO Batman 3: Beyond Gotham is zonder twijfel de ultieme superhelden videogame voor alle leeftijden", aldus Tom Stone, Managing Director bij TT Games. "Van free-roam gameplay, tot vliegen met grote LEGO figuren en het verkennen van Lantern Worlds met de meest fantastische personages van DC Comics: het plezier en de mogelijkheden in LEGO Batman 3 zijn eindeloos".

In LEGO® BatmanTM 3: Beyond Gotham bundelt the ‘Caped Crusader' zijn krachten met de superhelden van het DC Comics Universe en schieten ze naar de ruimte om de kwaadwaardige Brainiac te stoppen van het vernietigen van de aarde. Met behulp van de kracht van de ‘Lantern Rings' laat Brainiac werelden inkrimpen om deze aan zijn gestoorde collectie van miniatuur steden van het gehele universum toe te voegen. De grootste superhelden en de meest sluwe schurken moeten zich verenigen en afreizen naar verschillende Lantern Worlds om de ‘Lantern Rings' te verzamelen en Brainiac te stoppen voor het te laat is.

 

MAIL&WIN !

Wil jij kans maken opLEGO® BatmanTM 3: Beyond Gotham voor Wii? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Batman. Insturen kan tot en met 30 november as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én reageer bij deze actie.

Meer prijsvragen  

 

© 2014 The LEGO Group. ™ & © DC Comics. ™ & © WBEI. (s14)

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright