HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 


LEGO® Batman™ 2: DC Super Heroes

Mail en Win Nintendo DS game!

 

Batman en zijn superhelden vrienden zijn terug om het kwaad te bestrijden! Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games presenteren de langverwachte videogame LEGO® BatmanTM 2: DC Super Heroes voor Xbox 360®, PlayStation®3, WiiTM en Windows PC, alsmede voor Nintendo DSTM, Nintendo 3DSTM en PlayStation®Vita.

De veelgeprezen en prijswinnende videogame LEGO Batman 2: DC Super Heroes is het ‘must-have' vervolg op de succesvolle LEGO® BatmanTM: The Videogame, waarvan tot op heden wereldwijd 11 miljoen exemplaren zijn verkocht. In LEGO Batman 2: DC Super Heroes vormen kinderen en gamers van alle leeftijden een team samen met Batman en Robin en hun favoriete DC Comics superhelden, zoals Superman, Wonder Woman, Green Lantern en The Flash in een origineel LEGO avontuur. Veel van de scènes en karakters in LEGO Batman 2: DC Super Heroes komen ook terug in de LEGO® DC Universe Super Heroes speelgoedlijn, die eerder dit jaar werd geïntroduceerd.

"Fans van alle leeftijden worden met LEGO Batman 2: DC Super Heroes getrakteerd op een unieke stripverhaal beleving. De videogame brengt de iconische DC Comics karakters tot leven in een gloednieuw verhaal dat zich afspeelt in de gigantische open wereld van Gotham City," aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. "De game brengt een LEGO avontuur als nooit tevoren met pratende LEGO minifiguurtjes (Nederlandse ondertiteling) en unieke elementen, zoals het vliegen door Gotham City als Superman."

In LEGO Batman 2: DC Super Heroes nemen spelers de rol aan van de ‘Caped Crusader', ‘Boy Wonder' en andere DC Comics superhelden. Zij verenigen zich om de snode plannen van de kwaadaardige Lex Luthor en The Joker, om chaos en vernietiging aan te richten, te dwarsbomen. Spelers kunnen door gebruik te maken van spannende supervaardigheden, zoals heat vision, freeze-breath en free-roaming flight, in een groot nieuw Gotham City verborgen geheimen ontdekken, LEGO stenen en voertuigen verzamelen om mee te rijden en te vliegen. De console games beschikken over een eenvoudige drop-in/drop-out co-op met dynamisch split screen, zodat familieleden van alle leeftijden deel kunnen nemen aan dit LEGO avontuur boordevol actie. De handheld games bevatten een Justice League Alliance game mode, een serie battle challenges waarin de gehele Justice League het tegen de meest kwaadaardige schurken in het DC Universe opneemt.

LEGO Batman 2: DC Super Heroes is ontwikkeld door TT Games en verkrijgbaar voor Xbox 360 en PS3TM voor € 49,99, voor Wii, PS®Vita, en Nintendo 3DS voor € 39,99 en voor Nintendo DS en Windows PC voor
€ 29,99. Bestel online bij Bol.com.

De game is vanaf augustus ook beschikbaar voor de Mac. LEGO Batman 2: DC Super Heroes heeft een PEGI-rating van 7 en is een aanvulling op de LEGO DC Universe Super Heroes speelgoedcollectie.

 

MAIL&WIN !

Wil jij kans maken op LEGO® Batman™ 2: DC Super Heroes voor Nintendo DS? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Batman. Insturen kan tot en met 31 juli as.

Meer prijsvragen  

 

Trailer

 

 

LEGO BATMAN 2: DC SUPER HEROES software © 2012 TT Games Publishing Ltd. Produced by TT Games under license from the LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Brick and the Knob configurations and the Minifigure are trademarks of the LEGO Group. © 2012 The LEGO Group. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners.

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright