HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 


LEGO® In Ban van de Ring

voor Nintendo DS

 

Doe Mee aan het grootste avontuur ooit!

Ontdek Midden-aarde in een episch en spannend LEGO videogame avontuur voor het hele gezin! Word lid van de Bondgenootschap en ervaar de The Lord of the Rings trilogy als nooit tevoren in de nieuwste familie-vriendelijke LEGO-avontuur. Dit is de nieuwste toevoeging aan de succesvolle LEGO videogame-serie die de legendarische fantasy saga van J.R.R. Tolkien tot leven brengt.

Wat maakt de LEGO ® In de Ban van de Ring nou zo episch? Binnen de game kom je een breed scala aan locaties tegen: van de hoge en besneeuwde toppen van Caradhras naar de Mijnen van Moria en van de vruchtbare velden van Hobbiton tot de grauwe omgeving van Mordor. De Midden-aarde HUB is de grootste HUB die TT ooit gemaakt heeft en LEGO ® In de Ban van de Ring is een van de grootste games met maar liefst meer dan 40 uur aan gameplay.

Herleef de strijd om Midden-aarde te redden in een spannende avonturengame, geschikt voor het hele gezin. Voeg je bij Frodo en de overige leden van de Fellowship op hun queeste om de Ene Ring te vernietigen en overwin de hordes Orcs die gestuurd zijn door de kwaadaardige Lord Sauron.

Warner Bros
EAN 5051888100660, € 29,99.
Bestellen bij Bol.com.

 

Zie ook
De Wereld van Tokien

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright