HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 LAURA’S PASSIE

Interieurontwerpster, Droombruid en Turnen

Laura’s Passie – Interieurontwerpster
Vind jij het leuk om thuis je kamer steeds opnieuw in te richten en mooi te maken? Gebruik dan al je creativiteit in Laura’s Passie Interieurontwerpster. Als jonge interieurontwerpster richt je het huis van anderen in, je kiest meubels en kleuren en knapt antieke voorwerpen op. Houd wel rekening met de wensen van de bewoners en blijf binnen het beschikbare budget. Je wordt een betere binnenhuisarchitect met de workshops uit de game: verven, inlijsten, opknappen, aardewerk, muren, gordijnen en lampen.

PEGI-leeftijd: 3+, prijs € 29,99 
Direct bestellen bij Bol.com

 Laura’s Passie – Droombruid
Organiseer een onvergetelijke trouwdag voor jouw klanten met Laura’s Passie –Droombruid. In deze game ben jij een weddingplanner. Als weddingplanner luister je goed naar de wensen en dromen van de bruid om zo een schitterende bruiloft te organiseren. Alles hangt van jou af: jij regelt de uitnodigingen, een mooie jurk en het knalfeest. Met de perfecte bruiloft zorg jij voor tranen van geluk!

PEGI-leeftijd: 3+, prijs € 29,99 
Direct bestellen bij Bol.com


Laura’s Passie – Turnen
Ervaar nu hoe het is om als turnster jouw ultieme droom te verwezenlijken; een gouden medaille winnen op de Olympische Spelen. Leer diverse turnoefeningen op de verschillende toestellen zoals de evenwichtsbalk, de trampoline en de brug. Turn je weg naar de top door verschillende routines, oefeningen en wedstrijden goed uit te voeren. Om een goede indruk bij de jury achter te laten moet je ervoor zorgen dat jouw turnster er op haar best uitziet. Je kan kiezen uit verschillende turnpakjes, schoentjes en accessoires.

PEGI-leeftijd: 3+, prijs € 29,99 
Direct bestellen bij Bol.com


Alle games in de Laura’s Passie gamesreeks zijn geheel Nederlandstalig en hebben een zeer toegankelijk gameplay.

 

 


 .


 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright