HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Lalaloopsy™ Baby en Bubbly Mermaid

winactie!

Lalaloopsy™ is sinds 2010 een succesvol poppenmerk voor meisjes van 4-6 jaar. De Lalaloopsy™ zijn lappenpoppen die magisch tot leven kwamen nadat hun laatste steekje werd genaaid. Elke pop heeft een eigen persoonlijkheid die past bij de stof waarvan ze is gemaakt. Lalaloopsy™ heeft de familie uitgebreid met twee fantastische poppenreeksen!

 

Lalaloopsy Babies

Ontdek de magische wereld van Lalaloopsy™ en ontmoet je favoriete Lalaloopsy™ characters toen ze nog een baby waren! De originele Lalaloopsy™ poppen zijn vanaf nu verkrijgbaar als knuffelzachte baby’s voor heel veel speelplezier. Elke baby komt samen met een drinkflesje in de vorm van hun favoriete huisdier, een fopspeen en een passende muts volgens hun eigen persoonlijkheid. Elke Lalaloopsy™ baby heeft een uniek gedrukt patroon, een datumstempel op hun achterste en een navel ‘knoopje’.

Deze nieuwe Lalaloopsy™ poppenreeks bestaat uit 4 unieke baby’s: Crumbs Sugar Cookie, Pillow Featherhead, Jewel Sparkles en Mittens Fluff ‘N’ Stuff. Consumentenadviesprijs: € 19,99.

 

Bubbly Mermaid

Deze bijzondere Lalaloopsy™ poppen hebben haar van schuim en zorgen voor heel veel bubbelpret! Vul het haar met de magische zeep en knijp in de staart voor nog meer schuim! Deze pop is ook te gebruiken met eigen shampoo, badschuim of zeep voor nog meer Bubbly Mermaid plezier.
Consumentenadviesprijs: € 34,99.

 

MAIL&WIN
Wil jij kans maken op een Lalaloopsy™ Baby of Bubbly Mermaid? Stuur dan een berichtje naar de redactie o.v.v. Laloopsy waarin je aangeeft wélke pop je graag wilt winnen. Vergeet niet om je naam en adresgegevens te vermelden. Insturen kan tot 30 mei as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én vermeld in een reactie welke pop je graag wilt winnen.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright