HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

La Dee Da: voor modeontwerpsters in de dop

Razend populaire fashion dolls stimuleren creativiteit en zelfexpressie jonge meisjesIn navolging van het succes in de Verenigde Staten, lanceert speelgoedfabrikant Spin Master dit voorjaar hun fashionable poppencollectie ook in Nederland. Met La Dee Da krijgen jonge meisjes de kans hun eerste stappen op modegebied te zetten. Zij kunnen zich, met een collectie aan verschillende poppen en outfits, laten inspireren door hun omgeving, de meest bijzondere ontwerpen en uiteindelijk hun eigen outfits maken. Daarmee kunnen de meisjes zich niet alleen eindeloos vermaken, maar leren ze ook creatief bezig te zijn en een eigen stijl te ontwikkelen.  

Inspiratiebron voor de collectie is de modewereld in New York, waar fashionista Dee en haar vriendinnen Tylie, Cyanne en Sloane hun eigen label zijn begonnen: La Dee Da. Bij het maken van hun creaties laten de vriendinnen zich inspireren door de stadse wereld om hen heen. Daarmee maken zij de meest hippe kleding en trendy modeaccessoires. Nederlandse kinderen kunnen dit voorjaar ook zelf aan de slag met het creëren, ontwerpen en in elkaar knutselen van hun favoriete fashion items. Voor het stimuleren van de creativiteit zit er bij elke La Dee Da pop een knutselboekje waarmee ze met gewone spullen die ze thuis en op school kunnen vinden, zelf de mooiste accessoires kunnen maken.

Cadeau voor de kleine fashionista
Hoofdrolspeler Dee ligt, met een indrukwekkende New York City-skyline outfit, vanaf mei in de winkels. De “Sweet Party Collection”, een outfit geïnspireerd op een snoepwinkel, en het speciale schetsboek zijn dan eveneens te verkrijgen. Dit geeft jonge meisjes alle mogelijkheden hun eigen stijl te creëren. De fashion dolls en hun outfits worden namelijk gekenmerkt door hun veelzijdigheid. Kleding en accessoires van Dee zijn bijvoorbeeld aan te passen naar eigen stijl en smaak: zo is een rok in enkele seconden omgeturnd tot een ballonjurk en veranderen panty’s even snel in slobberkousen. Daarmee is La Dee Da het ideale verjaardagscadeau voor de kleine fashionistas onder ons.
 
Spin Master
Signature Dee City Girl, € 22,99 bij Bol.com
€ 19,99 Sweet Party Collection
€ 12,99 Fashion Design Sketchbook en
€ 9,99 Fashion Packs.
Leeftijd: meisjes van 5 tot 9 jaar

 

MAIL & WIN / LIKE & SHARE

Wil jij kans maken op een La Dee fashion Doll? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. La Dee Da. Insturen kan tot en met 15 april as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragenSweet Party Collection

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright