HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Nieuw constructiespeelgoed van KRE-O

Battleship en Transformers

 

Dit najaar verschijnen de eerste KRE-O producten van Transformers en Battleship, twee populaire thema's met een onweerstaanbare aantrekkingskracht op creatieve bouwers. Met KRE-O kunnen jongens hun eigen stoere speelgoed bouwen. Bovendien passen KRE-O bouwsteentjes op blokjes van andere bekende merken. Kortom: met dit nieuwe constructiespeelgoed krijgen o.a. LEGO en Mega Bloks er een geduchte concurrent bij!


Review

Van de serie KREO Battleship hebben we de Land Defense Battle Pack bekeken.

Het compacte doosje bestaat uit 81 onderdelen en 4 KREON figuren. Kinderen zijn in de staat de set geheel zelfstandig te bouwen met behulp van de duidelijke bouwinstructie.

De stoere figuurtjes, KREONS, spreken direct tot de verbeelding. Ze zien er aantrekkelijk uit, hebben een leuke uitrusting en bovendien: naast het hoofd zijn ook armen en benen draaibaar!

Wat direct opvalt aan de bouwwerkjes is de stevigheid: kinderen kunnen er echt mee spelen zonder bang te zijn dat blokjes los raken. Dat is wel eens anders! Wanneer blijkt dat met de kanonnen dankzij een mechanisme écht kan worden geschoten, zijn de kinderen helemaal enthousiast!

Kortom: KRE-O is niet alleen compatibel met steentjes van andere grote merken, in bepaalde opzichten streeft het de concurrentie zelfs voorbij. Stoer en stevig constructiespeelgoed waarmee na het bouwen nog lang en leuk gespeeld kan worden!

 

Leeftijdsadvies: vanaf 6 jaar

HASBRO
6 - 12 jaar
EAN: 5010994642822, prijs € 15,99.
Direct bestellen bij Bol.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright