HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 


Zingen, dansen en wakker worden met K3

Een feest voor elke meisjeskamer!Goed nieuws voor de fans van K3, want Bigben Interactive brengt maar liefst 3 nieuwe K3-producten uit. Vanaf november zijn de K3 radio/CD speler, wekkerradio en Sing-Along Sound Tower verkrijgbaar. Een feest voor elke meisjeskamer! Oya lélé!


K3
Het succes van K3 is intussen bij iedereen bekend: de groep bestaat al meer dan 15 jaar en verkocht tot nu toe al zo’n 5.500.000 albums en singles. De shows van K3 lokten in totaal al meer dan 2.000.000 toeschouwers naar theaterzalen in België & Nederland, de meisjes vulden zelfs 12 keer op rij Ahoy. Maar het bleef niet bij zingen alleen… K3 speelde ook in 3 musicals en 5 langspeelfilms, en heeft ook enkele eigen Tv-programma’s: 'De Wereld van K3', de sitcom ‘Hallo K3’ en het meest recente ‘K3 Kan het’. Op dit ogenblik toert de groep met een gloednieuwe theatershow in België en Nederland. De populariteit van de meiden van K3 is nog steeds gigantisch!


Nieuwe producten
De zeer gevarieerde lijn K3-producten wordt eind oktober uitgebreid met een K3 radio/CD speler, ekkerradio en Sing-Along Sound Tower die Bigben Interactive uitbrengt. De producten hebben mooie extra’s. Zo kun je op de wekkerradio twee alarmtijden instellen en zitten er een “sleep” en“snooze” functie op. De radio/CD speler heeft een AUX-ingang zodat de K3 nummers zo van een iPod®, iPhone® of andere MP3 speler kunnen worden afgespeeld op de speler. Ook de Sing-Along sound tower heeft een USB-ingang en een AUX-ingang voor een externe geluidsbron zoals een telefoon. Bij de Sing-Along sound tower wordt een microfoon meegeleverd, dus er kan lekker meegezongen worden met alle hits van K3!

 

Mail en Win!

Wil jij kans maken op:
-
Een K3 Radio/CD-speler t.w.v. € 44,99, of
- Een K3 Wekkerradio t.w.v. € 29,99 ?

Stuur dan een berichtje waarin je de prijs van je voorkeur vermeld de redactie o.v.v. K3-producten. Vergeet je adresgegevens niet! Insturen kan tot en met 30 november as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én vermeld dan de prijs van je voorkeur als reactie bij het bericht.

Meer prijsvragen  

 

Over Bigben Interactive
De BIGBEN INTERACTIVE Groep (www.bigben.eu) is marktleider op het gebied van accessoires voor zowel videogamesystemen als mobiele telefonie en speelt met haar kennis en producten in op ontwikkelingen op de multimediamarkt. De ambitie van Bigben Interactive is om een toonaangevende rol te spelen in de Europese multimediamarkt, daarbij gebruik makend van haar grootte, ontwikkelcapaciteiten en commerciële netwerk.

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright