HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Just Dance Kids

In 2009 schreef Just Dance muziek- en gamegeschiedenis als dé verrassingshit van het jaar. En Just Dance was beslist geen one hit wonder; maar eerder een niet-te-stuiten hitfabriek. De vervolggames die kwamen braken records, waren steevast lijstaanvoerders in de Top 40-overzichten en veranderden ontelbare huiskamers in dansvloeren waarbij het hele gezin het beste beentje voorzette. Ook stuntelige vaders en hardcore gamende zoons bleken niet immuun voor de lokroep van Just Dance. En met de 2014-editie is de aanstekelijke game ambitieuzer, flitsender en dansbaarder dan ooit.

      17891_l.jpgJust Dance Kids is een dansgame voor de Nintendo Wii gevuld met liedjes die speciaal voor kinderen bedoeld zijn. Kinderen kunnen de dansbewegingen op het scherm nadoen, terwijl vrolijke chansons via de speakers die kamer in komen.

Met de dansgame Just Dance Kids worden ouderwetse kindernummers naar de moderne Wii gebracht. Pophits als Love Me, Just The Way You Are en Whip My Hair worden aangevuld met de Youtube-hit I Am A Gummy Bear en het alom bekende Hoofd, Schouders Knie en Teen.

De game is met meerdere spelers te spelen. Natuurlijk kunnen twee spelers lekker dansen. Ondertussen kunnen spelers ook met de teksten meezingen. Leuk voor iedereen, maar vooral voor de jeugd natuurlijk.

Laat je kinderen lekker dansen met allerlei nummers uit bekende films en televisieseries. Met Just Dance Kids haal je een actief en vrolijk spel in huis voor de jeugd van tegenwoordig. Hup, gooi die heupen los!

Direct bestellen bij Bol.com voor € 20,99

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright