HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Jumbo Playlab 'Ik leer lezen' en 'Ik leer schrijven'

 

Bereid je kleintje vast voor op het eerste schooljaar na de zomervakantie of laat hun hersentjes werken tijdens de zomervakantie met de nieuwste educatieve spellen van Playlab 'Ik leer': lezen of schrijven. Playlab is het overkoepelende pre-school merk van Jumbo.

Ik Leer lezen
Op een leuke manier zelfstandig leren lezen kan nu met ‘Ik Leer lezen’. Kinderen gaan aan de slag met een handig koffertje vol letters en één van de 15 oefenkaarten met afbeeldingen. Bij elke afbeelding staat het woord geschreven. Kinderen pakken zelf de juiste letters en plaatsen deze naast de afbeelding. De kleur van het blokje helpt de kinderen bij het kiezen van de goede letter en alleen de juiste letter past. De oefenwoordjes zijn niet langer dan 5 letters, zodat het beginnende lezers niet al te moeilijk wordt gemaakt. 

Leeftijd: 4+                       
Direct bestellen bij Bol.com.

 

Ik Leer schrijven
Kinderen vanaf vier jaar leren spelenderwijs de letters van het alfabet kennen en de eerste woordjes schrijven met ‘Ik Leer schrijven’. Dit spel bestaat uit een koffertje met 20 geïllustreerde, afwasbare kaarten. Kinderen krijgen opdrachtjes, waarmee de fijne motoriek, die nodig is bij het schrijven, getraind wordt. Het koffertje bevat een lichtbak dat als zelfcorrigerend systeem werkt. Wanneer het licht wordt aangezet, schijnt het juiste antwoord door de kaart.

Leeftijd: 4+ 
Direct bestellen bij Bol.com.

 

 

MAIL&WIN !

Wil jij kans maken op Ik leer lezen of Ik leer schrijven ? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Playlab. Insturen kan tot 15 augustus as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én geef een reactie onder bijbehorende actie.

Meer prijsvragen

 

 

Over Playlab
Playlab is het overkoepelende pre-school merk van Jumbo. De producten zijn in samenwerking met grootouders, ouders en kinderen ontwikkeld. Het doel van Jumbo is om kinderen naast speelplezier ook iets wezenlijks mee te geven. Lezen, schrijven, tellen, rekenen, maar ook samen spelen of slim denken; op iedere doos zie je in één oogopslag wat de kleintjes ervan opsteken. Onder Playlab vallen de labels ‘Ik Leer’ en ‘Electro’. Playlab vervult de wens van ouders... en die van kinderen! Leuk voor nu, handig voor later!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright