HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Jumbo appCards

 

Koninklijke Jumbo lanceert dit voorjaar drie interactieve kaartspellen voor de hele familie. appCards zijn dè nieuwe manier van samen kaartspelletjes spelen, waarbij zowel kaarten als de tablet of smartphone worden gebruikt! In de reeks appCards verschijnen drie uitdagende varianten, waar het hele gezin plezier aan beleeft: van swingende actie met Colour Slam, tot een interactieve variant van de aloude familiefavoriet Pim Pam Pet of het snelle spel waarbij jonge spelertjes geluiden moeten herkennen: Sound Bingo.

Na het succes van iPawn – bordspellen voor de iPad* - brengt Jumbo dit voorjaar een nieuwe innovatieve lijn online/offline spellen uit: appCards. Deze snelle kaartspelletjes zijn alleen te spelen in combinatie met de gratis app uit de App Store** of Google Play Store***. appCards kun je zowel met je smartphone als tablet (iOS**** & Android***) spelen en zijn daarom bijzonder geschikt om zowel thuis als onderweg te spelen.

 

Colour Slam
Colour Slam is het dynamische en muzikale spel, dat je met je vrienden speelt. Een snel kaartspel boordevol swingende actie! Stopt de muziek? Tik dan als eerste de kaarten aan die matchen met de kleuren die op de app te zien zijn. Wie wordt de nieuwe Slam Champ?

 

Sound Bingo
Herken jij het brullen van een leeuw of het spetteren van de regen? In dit interactieve spel leren kinderen geluiden te combineren met bijbehorende plaatjes. Wie als eerste alle kaartjes omdraait, roept Bingo!

 

 

Pim Pam Pet
Wie heeft Pim Pam Pet niet gespeeld? Pim Pam Pet appCards is de nieuwe, spannende variant van het overbekende vraag- en antwoordspel voor de hele familie! Speel met letterkaarten, waarbij de app de vragen stelt en het tempo aangeeft. Maar pas op dat andere spelers jouw letters niet afpakken!

 

appCards Colour Slam, Pim Pam Pet en Sound Bingo zijn verkrijgbaar in de speelgoedwinkels en web- en multimediawinkels. Consumentadviesprijs van € 10,99.

 

 

MAIL & WIN / LIKE & SHARE

Wil jij kans maken op appCards Colour Slam, Pim Pam Pet óf Sound Bingo?
Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Jumbo appCards en vermeld het spel van je voorkeur. Insturen kan tot en met 15 mei as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright