HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 


 

Jolly Rover - PC game

 

 

Het is de gouden eeuw van de piraten! In Jolly Rover ben je de roekeloze worsthond Gaius James Rover, zoon van de beroemde clown Jolly Rover, die per ongeluk een nieuwe drank ontdekt. In een verblindende vlaag van optimisme trek je erop uit om met een schip om de wereld te veroveren!

Onderweg ontmoet je een kleurrijke groep van zeevarende moordenaars en schurken ook wel bekend als piraten. Samen met je piratenmaatjes vaar je in Jolly Rover naar ongetemde tropische eilanden op zoek naar rijkdom. Dit gaat niet zonder slag of stoot, want andere piraten, boeven, voodoo, liefde en een groot gebrek aan startkapitaal maken je het leven moeilijk!

Jolly Rover is een traditionele 2D-point and click adventure, aangevuld met casualelementen, zoals een geïntegreerd hint systeem en taakbalk. Naast het verhaal zijn bonuselementen als muziek, concept art en commentaar van de ontwikkelaars vrij te spelen!

Verken de zeven zeeën op zoek naar rijkdom in Jolly Rover!

Platform: PC, Taal: Engels, Prijs: € 14,99
Direct bestellen bij Bol.com

 

Recensie

Gespeeld en beoordeeld samen met een kind van 7 jaar. Hij vond het spel erg leuk en heeft vol aandacht alle levels uitgespeeld. Maar helaas kon hij het spel niet zelfstandig spelen. Een grote máár bij dit spel is dat het volledig in het Engels is. Niet enkel het menu, waarmee vele kinderen ondanks gebrek aan talenkennis, toch vaak wegkomen. Het probleem is dat Jolly Rover diverse dialogen moet aangaan om verder in het spel te geraken. Zonder hulp van ouders kunnen kinderen dit spel dus niet spelen. Maar dit adventure game net zo leuk voor ouders als voor de kinderen. Het zoeken en de raadseltjes die je moet oplossen maken dat zowel jong en oud door willen gaan. Wanneer je vast komt in het spel, kun je via internet 'gemakkelijk cheats en tips' vinden om naar een volgend level te komen.

 .
 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright