HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

Inazuma Eleven

Het ruilkaartspel gebaseerd op de gelijknamige TV-serie

 

Speelgoedfabrikant Upper Deck komt dit najaar met een nieuwe collectie ruilkaartspellen: Inazuma Eleven. Dit uitdagende spel is gebaseerd op de gelijknamige TV-serie van Disney XD en gaat over een voetbalteam dat strijdt om een beter team te worden. Jongens van 6 tot 12 jaar kunnen in de voetbalschoenen treden van hun favoriete Inazuma Eleven personage en het ultieme voetbalteam samenstellen, waarmee ze de tegenstander met spectaculaire acties en moves proberen te verslaan. Door de beste kaarten van spelers en acties te verzamelen en te ruilen, strategisch inzicht en een portie geluk schop jij het misschien wel tot het Football Frontier voetbaltoernooi!

Inazuma Eleven ruilkaartspel
Het ruilkaartspel bestaat uit verschillende kaarten: spelerskaarten en actie/moves kaarten. Kinderen verzamelen en ruilen deze kaarten om zo de beste selectie samen te stellen. Met de spelerskaarten stel je je favoriete team van voetbalspelers samen. De actie en moves kaarten kunnen tijdens het spel worden ingezet om je tegenstander te imponeren. Wat te denken van acties als ‘Fire Tornado’ of ‘God Hand’ om je tegenstander mee van het veld te spelen?

 

Upper Deck brengt 2 producten uit voor het ruilkaartspel Inazuma Eleven:

Inazuma Eleven ‘Football Frontier’ Starterset; de basisset waarmee kinderen direct aan de slag kunnen: 41 kaarten, een speelmat en instructieboek. Er zijn twee verschillende startersets beschikbaar en iedere starterset bevat één zeer zeldzame gouden foliekaart. In de starterset zitten 25 kaarten die je alleen in de starterset kunt vinden.

Inazuma Eleven ‘Football Frontier’ Boosterpack; een selectie van zes willekeurige kaarten uit het totale assortiment van 100 kaarten. Met de boosterpacks kun je jouw verzameling kaarten uitbreiden, je team versterken en de beste actiekaarten per wedstrijd selecteren. Begin 2012 wordt een 2e selectie boosterpacks uitgebracht.

 

Inazuma Eleven ‘Football Frontier’ Starterset: € 9,99
Inazuma Eleven ‘Football Frontier’ Boosterpack: € 1,99

 

MAIL & WIN

Wil jij kans maken op een Inazuma Eleven starterset en boosterpack? Stuur een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Inazuma Eleven. Insturen kan van 15 tot 22 oktober as.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright