HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

"Ik leer"

Spelenderwijs leren ter voorbereiding op de basisschool

 

Leren wordt leuk met de nieuwe Playlab producten van ‘Ik leer’! Koninklijke Jumbo brengt dit voorjaar vier leerzame spellen uit voor kinderen vanaf 2 en 3 jaar. Met de ‘Ik leer’ spellen leren kinderen spelenderwijs verschillende vaardigheden, zoals tellen, schrijven en het onderscheiden van kleuren en vormen. Ieder spel kan op meerdere manieren gespeeld worden, zodat rekening gehouden wordt met het niveau en de vaardigheden van het kind. ‘Ik leer’ vormt de perfecte voorbereiding op de basisschool!

 

Ik leer Babydieren
Met ‘Ik leer Babydieren’ leren jonge kinderen de namen van dieren, welke dieren bij welke moeders horen, ontdekken ze de leefomgevingen van de dieren en kunnen ze spelen met dierengeluiden. ‘Ik leer Babydieren’ kan op vijf verschillende manieren gespeeld worden en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Het spel bevat 12 puzzelkaarten met daarop afbeeldingen van de volwassen dieren en fiches van de jonkies.

Ik leer Kleuren en Vormen
Met dit educatieve spel leren kinderen vanaf 2 jaar vormen en silhouetten herkennen, kleuren benoemen en hun woordenschat uitbreiden. Het spel bestaat uit vier kartonnen bordjes met afbeeldingen in verschillende kleuren en bijpassende fiches.

Ik leer Letters
Kinderen vanaf 3 jaar maken spelenderwijs kennis met de letters van het alfabet met ‘Ik leer Letters’. Het spel bestaat uit 26 puzzelstukjes waar op de bovenzijde een letter staat afgebeeld en op de onderzijde een afbeelding van een woord dat begint met die letter. Kinderen zoeken de juiste letters en afbeeldingen bij elkaar. ‘Ik leer Letters’ kan op zes verschillende manieren gespeeld worden. Van letterdomino en alfabettreintje tot klankspel: ‘Ik leer Letters’ biedt voor ieder kind een leuke uitdaging. Het spel bevat ook een blanco puzzelstukje, waar ouders bijvoorbeeld een foto van hun kindje en de eerste letter van zijn of haar naam op kunnen plakken.

Ik leer Cijfers
Kinderen vanaf 3 jaar leren spelenderwijs cijfers herkennen, tot tien tellen en cijfers rangschikken van laag naar hoog met ‘Ik leer Cijfers’. Het spel bevat tien verschillende puzzels. Elke puzzel bestaat uit drie stukjes: een cijfer, een aantal geïllustreerde dieren en een aantal puntjes. Kinderen zoeken de corresponderende stukjes bij elkaar. Met de inhoud van de doos kunnen zes verschillende spellen gespeeld worden. Samen spelen is gezellig, maar het spel bevat een zelfcorrigerend mechanisme door middel van kleurgebruik, waardoor het spel ook zonder hulp van de ouders te spelen is!

 

MAIL&WIN !

Wil jij kans maken op het spel 'Ik leer Babydieren' of 'Ik leer Cijfers'? Stuur dan een berichtje je naam en adres naar de redactie o.v.v. Jumbo. Vermeld welk spel jij het liefst zou winnen. Insturen kan tot 15 juni mei as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én vermeld in je reactie het spel van je voorkeur.

Meer prijsvragen

 

 

Over Playlab
‘Ik leer’ verschijnt onder het overkoepelende pre-school merk van Jumbo: Playlab. De producten zijn in samenwerking met grootouders, ouders en kinderen ontwikkeld. Het doel van Jumbo is om kinderen naast speelplezier ook iets wezenlijks mee te geven. Lezen, schrijven, tellen, rekenen, maar ook samen spelen of slim denken; op iedere doos zie je in één oogopslag wat de kleintjes ervan opsteken. Playlab vervult de wens van ouders… en die van kinderen! Leuk voor nu, handig voor later!
Bezoek www.jumbo.eu of de Facebook pagina van Jumbo voor meer informatie.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright