HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Hotel Transsylvanië

De officiële game van de gelijknamige animatiefilm voor het hele gezin

 

Welkom bij Hotel Transsylvanië, het luxueuze hotel waar monsters en hun familie het er even helemaal van kunnen nemen! Verken dit bijzondere kasteel, waar de legendarische eigenaar Dracula de scepter zwaait. Deze spannende en avontuurlijke videogame is gebaseerd op de gelijknamige bioscoopfilm van Sony Pictures en komt 6 december uit op Nintendo DS en Nintendo 3DS.

Synopsis:
Wie wist er dat Dracula, ook wel “The Prince of Darkness” genoemd, eigenaar is van het waanzinnig luxueuze Hotel Transsylvanië? De clientèle van dit unieke hotel bestaat uit een bont gezelschap monsters die, ver van de mensenwereld, kunnen genieten van hun welverdiende vakantie. Met dit hotel biedt de beschermende Dracula zijn dochter Mavis een veilige omgeving, maar toch blijkt dat hij niet kon voorkomen dat Mavis verliefd is geworden op een mensenjongen, Jonathan van Helsing.

In de spannende game ontdek je samen met Mavis, de dochter van Dracula, het kasteel. Maar wees op je hoede voor Quasimodo, want hij wil je serveren voor de 118e verjaardag van Mavis. Quasimodo heeft de zombies, skeletten en harnassen geïnstrueerd om jou te vinden en af te leveren in de keuken. Kun jij de nacht in het kasteel overleven?

 

Voor kinderen vanaf 7 jaar verkrijgbaar op Nintendo DS en 3DS.

DS: EAN: 5016488125420, prijs €26,99 bij Bol.com.
3DS: EAN 5016488125437, prijs € 30,99 bij Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright