HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 


Harvest Moon 3DE

Mail en Win Nintendo 3DS game!

 

Harvest Moon 3D – A New Beginning is een agrarisch simulatiespel voor de Nintendo 3DS spelcomputer. Het geeft spelers de kans de stad Echo Village te herbouwen tot de beste gemeenschap van het land. Want het ooit zo levendige Echo Village is vandaag de dag compleet verlaten. De inwoners hebben de stad verlaten na een economische dip. Jij krijgt van je ouders de kans om een oude boerderij in Echo Village te renoveren en rendabel te maken.  Kun jij de materialen en blauwdrukken verkrijgen om de beste gemeenschap in het land te creëren?

Lang geleden woonden er veel mensen in Echo Village. Nagenoeg iedereen is verhuisd naar de stad en er leven nog een paar bewoners. In de buurt van het dorp is een desolate boerderij gevestigd die je van je vader hebt geërfd. Op weg naar de boerderij kom je Dunhill tegen. Hij heeft een brief van je ouders gekregen waarin je komst staat vermeld. Ga jij voor de heropbouw? Je kunt gewassen telen, kuddes verzorgen, een gezin stichten en er is interactie met dorpsbewoners mogelijk. Er is ook een constructiewerkplaats aangesloten bij je boerderij. Lukt het jou om de ranch en de stad in ere te doen herleven? Geniet urenlang van het boerenleven!

Marvelous Interactive
EAN 4510772106900 € 41,99 bij Bol.com

 

MAIL&WIN !

Wil jij kans maken op 'Harvest Moon 3D' voor Nintendo 3DS? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Harvest Moon. Insturen kan tot en met 15 oktober as.

Meer prijsvragen  

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright