HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 LEGO® Harry PotterTM Jaren 1-4

Verkrijgbaar voor Xbox 360, PS3, DS, Wii, PSP en PC


Op 17 november verschijnt de nieuwste Harry Potter film op het witte doek: Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1. Vanaf dan zal de Harry Potter mania wederom losbarsten!

 

LEGO® Harry Potter™ Jaren 1-4 combineert twee van de meest waardevolle franchises om je mee te nemen in een magisch avontuur vol humor. Gebaseerd op de eerste vier Harry Potter boeken en films – Harry Potter en de Steen der WijzenTM, Harry Potter en de Geheime KamerTM, Harry Potter en de Gevangene van AzkabanTM, en  Harry Potter en de vuurbekerTM- ervaren de fans Harry`s eerste vier jaren op Zweinstein™, Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, op een nieuwe uitdagende manier. Spelers van alle leeftijden herleven de avonturen van Harry Potter als nooit tevoren met de humor en het creatieve maatwerk dat uniek is voor alle LEGO videogames.

In LEGO® Harry Potter™ Jaren 1-4 komen de gebeurtenissen uit de eerste vier boeken voorbij. Je mag als Hermelijn, Ron en natuurlijk Harry lessen op Zwijnstein bijwonen, toverspreuken uitspreken, op bezemstelen vliegen en punten voor je schooldistrict verdienen.

LEGO® Harry Potter™ Jaren 1-4 biedt je de kans om de magie en het avontuur van Harry Potter in een nieuwe en unieke LEGO omgeving te ervaren. Je kunt lessen bijwonen, spreuken oefenen, toverdrankjes mixen, op bezemstelen vliegen en andere taken uitvoeren om afdelingspunten te verdienen.

In LEGO® Harry Potter™ Jaren 1-4 krijg je ook de vrijheid om de iconische plekken uit de betoverde werelden te ontdekken, van het kasteel van Zweinstein, de winkelstraat 'Wegisweg', tot 'Het verboden bos'!

 

DS game: € 29,99. PEGI-leeftijd: 3.
Direct bestellen bij Bol.com

Wii game: € 29,99. PEGI-leeftijd: 7.
Nederlandse handleiding; Engelse software.
Direct bestellen bij Bol.com


 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright