HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 


Happy Feet 2 - De Game

 

Happy Feet 2™ – De Game is een muzikaal 3D avontuur voor de hele familie geïnspireerd op de fantasierijke wereld van Antartica van de komende animatiefilm Happy Feet 2 van Warner Bros. Pictures in samenwerking met Village Roadshow Productions. De game is beschikbaar voor Xbox 360®, PlayStation®3, Wii™, Nintendo 3DS™ en Nintendo DS™.  

Happy Feet 2 – De Game brengt het Antarctische avontuur van de film tot leven met grappige pinguïn danswedstrijden en buikglijraces en puzzels,” aldus Samantha Ryan, Senior Vice President, Production and Development van Warner Bros. Interactive Entertainment. “De game heeft een compleet nieuw danssysteem, gebaseerd op de controller, waarmee kinderen en gezinnen op de maat van de muziek hun avonturen verder beleven, waardoor de ervaring van de film wordt uitgebreid.”

In de game bedreigen nieuwe gevaren de pinguïnkolonie. Spelers moeten met hun favoriete pinguïns, Mumble en Ramon, samenwerken en dansen om hen van uitsterven te redden. Spelers gebruiken danspassen om pinguïns met unieke vaardigheden te verzamelen die helpen tijdens het avontuur, tegenstanders en vijanden te verdoven en de omgeving te manipuleren door coöperatieve puzzels op te lossen.

 

Happy Feet 2 Wii game review

Happy Feet 2 game voor Wii is enkel in 2D te spelen, maar het ziet er grafisch prachtig uit! Het leuke van deze game is dat jonge kinderen over ritmegevoel moeten beschikken om het spel te spelen. Happy Feet 2 biedt namelijk een danssysteem dat werkt met de controller. De kinderen moeten de controller op de maat van de muziek bedienen, zodat de pinguïns ritmisch meedansen en verder kunnen komen in het spel. Het spel kan alleen worden gespeeld of samen met vriendjes of familieleden. Kortom: voetjes van de vloer in Happy Feet 2!

Warner Bros
EAN:5051888072080, prijs 39,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

App Store

Happy Feet 2: Eriks Adventure, een compleet nieuwe, interactieve game-ervaring, is nu beschikbaar in de App Store voor iPad®, iPhone® en iPod® touch. De app bestaat uit acht levels die de verhaallijn van de film volgen en bevat een aantal leuke mini-games die ervoor zorgen dat kinderen met veel plezier blijven spelen.

Alle muziek in de game is gecomponeerd en uitgevoerd door Ozomatli, de populaire in Los Angeles gevestigde band, wiens muziek een combinatie is van hip-hop, salsa, dancehall, cumbia, samba, funk, menegue, Jamaicaanse reggae en Indiaanse raggae invloeden. Ze worden vergezeld door Robert Carranza, een Grammy genomineerde mixer/engineer. De upbeat soundtrack, inclusief een nummer met Lil’P-Nut, een 8 jaar oude rapper die ook te zien is in de film, zal kinderen en ouders aanspreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright