HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Geef je wereld kleur met Gelarti!

 

Decoreer jouw kamer, kledingkast, bureau, schoolspullen en laptop met Gelarti! Met de Gelarti stickervellen en kleurgel kun je je eigen ontwerpen creëren, waarmee je in een mum van tijd jouw hele omgeving versiert. Zorg dat jouw kamer er ook in het donker fantastisch uitziet met de ‘Glow in the Dark’ ontwerpset, laat je spulletjes fonkelen met de ‘Glitter’ ontwerpset of geef je kamer een vlinderthema met Gelarti Vlinderwereld.  


Gelarti is een unieke creatieve speelgoedlijn, waarmee kinderen hun eigen ontwerpen kunnen maken. De Gelarti stickers kunnen overal opgeplakt worden en zijn eenvoudig te verwijderen, zodat ze steeds opnieuw gebruikt kunnen worden. Met de verschillende verfpennen en stickervellen kunnen kinderen hun creativiteit en fantasie de vrije loop laten om de mooiste creaties te maken. In maart brengt Blue Ocean Toys een aantal nieuwe Gelarti producten in verschillende prijsklassen uit, waarmee kinderen vanaf 5 jaar unieke stickers kunnen maken om hun hele wereld kleur te geven. (gelarti.hyves.nl)

Ontwerpsets Gelarti ‘Glow in the Dark’ en Gelarti ‘Glitter’
 
Met deze twee aparte ontwerpsets kunnen kinderen hun ontwerpen wel heel bijzonder maken! Wat te denken van ontwerpen die in het donker licht geven? De ontwerpset bestaat uit 4 ‘Glow in the Dark’ verfpennen, 5 stickervellen en een instructieboekje. Hou je van bling bling? Dan zorgt het ontwerpset Gelarti ‘Glitter’ ervoor dat je ontwerpen glitteren en stralen!


Gelarti Vlinderwereld
 Met Gelarti Vlinderwereld maken kinderen de mooiste vlinderstickers, zelfs in 3D. Een set bevat 4 glitterverfpennen, 4 stickervellen, 3 3D vlinderstickers, 6 glitterversiersels, gereedschap om marmer effecten mee te maken en een instructieboekje.


Gelarti Scene Creatie
Gelarti Scene Creatie verschijnt in drie  verschillende edities. Elke editie bevat één grote silhouet muursticker van een hondenhok, vogelkooi of een vissenkom. Kinderen kunnen deze versieren met behulp van de 3 stickervellen, 2 transparante verfpennen en de glitterverfpen die in de verpakking zitten. Het instructieboekje legt stap voor stap uit hoe de kinderen hun dierenverblijven kunnen versieren.  


Gelarti Scene Pack
Gelarti Scene Pack verschijnt in drie verschillende thema’s: Natuur, Oceaan en Wezens. In elk thema verschijnen twee edities. De Scene Pack bevat meer dan 20 themastickers die kinderen de kleur kunnen geven die ze maar willen met behulp van de 2 transparante verfpennen en de glitterpen. De set bevat ook een instructieboekje. De producten van Gelarti zijn veilig op alle oppervlakten te plakken en geven in een handomdraai kleur aan een saaie kamer, kast, laptop of schoolspullen. De producten laten geen lijmresten achter, zijn veilig in gebruik en geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Gelarti is ook verkrijgbaar bij bol.com!

 

MAIL & WIN / LIKE & SHARE

Wil jij kans maken op een Gelarti Vlinderset? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Gelarti. Insturen kan tot en met 15 mei as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright