HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Flying Fairy - snoezig feetje dat echt vliegt

review

 

De Flying Fairy is een snoezig feetje dat echt vliegt. Met je handpalm laat je haar stijgen en neerdalen. Ze is in diverse varianten verkrijgbaar. Wij ontvingen de Flying Fairy 'Ocean' ter beoordeling. Alleen al de aanblik van het popje heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op meisjes! Maar ook jongens die het 'meisjesspul' vinden, blijken het vliegende speelgoed graag uit te proberen. Zo biedt Jelle (11 jaar) zich direct aan om het speelgoed op te laden en te testen. Vooruit dan maar, onder ons toeziend oog.

Ocean is uitgevoerd in roze en lila. Voordat je met haar kan vliegen, dien je het laadstation, een roze kistje, te voorzien van 6 AA batterijen. (1.5 V) Wanneer Jelle daarmee klaar is, bevestigt hij het kabeltje van de oplader aan het feetje. Dan is het wachten totdat het lampje van de oplader aangeeft dat Ocean klaar is om te gaan vliegen. Bij haar rokje zit een klein schakelaartje om Ocean aan te zetten. Wanneer Jelle haar op het kistje plaatst, drukt hij op het 'sleutelgat'. Meteen stijgt ze omhoog!

Dan ontstaan er wat problemen. Het popje stijgt zo snel omhoog, dat Jelle geen kans ziet om zijn hand eronder te plaatsen. Ocean vervolgt haar weg, botst tegen een wand, waarna ze op de grond valt. Jelle probeert het nog eens. Direct vliegt ze er weer vandoor. We laten haar even rusten op het laadstation. Samen bekijken we de instructies en ook het filmpje (hieronder) nog eens goed. We vinden nergens wat over het besturen van het elfje. Even later zet Jelle de schakelaar van de oplader nog eens aan. En dan lukt het! Ze stijgt rustiger op, en vliegt mee met zijn hand. Dolle pret! We hebben niet kunnen achterhalen wat er precies mis ging de eerste keren.

Conclusie: erg leuk en aantrekkelijk speelgoed, maar de fee laten vliegen boven je hand is niet zo eenvoudig als in het filmpje. Het is aan te raden om jonge kinderen er niet alleen mee te laten spelen.Feeën tutorials
Via de website www.flutterbye.com kunnen jonge meisjes leren hoe ze hun Flying Fairy sierlijk kunnen laten rondvliegen. Er zijn speciale feeën trainingsvideo’s die hen aan de hand meenemen en uitleg geven.

Spinmaster
Leeftijd: vanaf 5 jaar.
Direct te bestellen bij Bol.com voor € 39,99.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright