HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Filly Butterlies

Gevleugelde vriendjes met SWAROVSKI®-elementDe schattige gevleugelde Filly Butterflies veroveren dit najaar de harten van jonge meisjes! Elke Filly Butterfly heeft prachtige vleugels in alle kleuren van de regenboog en een gouden kroontje met kleurrijke voelsprieten en een fonkelend SWAROVSKI®-element. De Filly Butterflies hebben een fluweelzachte vacht, waardoor er heerlijk met ze geknuffeld en gespeeld kan worden. Verzamel alle 25 Filly Butterflies en de prachtige speelsets en waan je samen met je vriendinnetjes in de fantasiewereld van deze wonderschone wezentjes!

De Filly Butterflies wonen in Papillia™, een prachtige tuin die gelegen is in een magisch bos. Overal  groeien mooie planten en bloemen met daartussen de schattige huisjes van de Filly Butterflies. In Papilla™ spelen de Filly Butterflies samen en met hun trouwe insecten huisdieren. Elke Filly Butterfly is uniek; ze hebben allemaal een ander uiterlijk en karakter. Zo is de Hartenfamilie nieuwsgierig en romantisch, de Zonnenfamilie altijd vrolijk en hartelijk en is de Waterfamilie heel speels en ondeugend. Maak kennis met alle vijf de families en de speciale Prinses Scarlet, die maar liefst vijf SWAROVSKI®-elementjes in haar kroontje heeft!

De Filly Butterflies zijn in het buitenland al een groot succes en worden in meer dan 50 landen verkocht. In Duitsland zijn Filly Butterflies zelfs verkozen tot het nummer 1 meisjesspeelgoed. Filly Butterflies zijn vanaf dit najaar verkrijgbaar in speelgoedwinkels in verschillende verpakkingen, zoals een foilbag met daarin 1 Filly (€2,49), een Moeder en Baby set (€3,99), een grote Moeder en Baby set met één moeder en drie baby’s (€6,99) en een Best Friends Blister met twee Filly Butterflies (€4,99).

De Filly Butterflies kunnen gezellig samen komen in het Filly Butterfly Paddenstoelen huisje (€16,99). Hier gaan de Filly Butterflies bij elkaar op visite en drinken ze een kopje thee, glijden ze van de glijbaan en kijken ze vanaf het balkon over heel Papillia™ uit. De set bevat 3 accessoires voor een gezellige theevisite, Filly Butterfly Amy en haar huisdier Pinky en 2 ruilkaarten.

Het Filly Gieter huisje (€ 24,99) is het thuis van de Bloemenfamilie en biedt veel speelmogelijkheden. Meisjes kunnen de Filly’s laten schommelen in het blad van een waterlelie, hen laten spelen en dansen op het dak, of onder de parasol in de schaduw zetten. De Filly Butterflies kunnen ook heerlijk uitrusten in de hangmat of de plantjes verzorgen. En met de bijbehorende bloemenaccessoires kunnen meiden het Gieter huisje prachtig versieren. De speelset bevat tevens een tafel en stoelen, Filly® Butterfly™ Melissa en haar huisdier Cici en 2 ruilkaarten.


Apps
Voor meiden die maar geen genoeg kunnen krijgen van de Filly Butterflies, zijn er twee gratis apps te ontdekken over de wereld van de Filly Butterflies: “Filly Photo Fun” en “Filly Cup Cake Shop”. Met de Filly Photo Fun app kunnen meiden zichzelf in Papillia™ wanen en op de foto met hun favoriete Filly. In de Filly Cup Cake Shop app helpen meiden de Filly’s met het maken van de heerlijkste cupcakes. Beide apps zijn gratis te downloaden via Google Play en de App Store.

 

Winactie!

PeuterPlace mag een gieterhuisje, 3x grote moeder-babyset en een paddenstoelenspeelset verloten!
Wil jij kans maken?

Stuur dan een berichtje naar de redactie o.v.v. Filly Butterfly waarin je aangeeft wat je graag wilt winnen. Vergeet je adresgegevens niet! Insturen kan tot en met 15 oktober as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én reageer onder deze actie.

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright