HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Electro Wonderpen Ontdek de Dino’s

winacie

Het spelen van spelletjes speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van kinderen. Kinderen leren er verschillende competenties en vaardigheden door, zoals concentreren, specifieke rekenvaardigheden, ruimtelijk inzicht en ruimtelijk-motorische vaardigheden, aldus kinderpsycholoog Klaas Hammencke. Ouders realiseren zich dit maar al te goed. Met name tijdens de lockdown steeg de verkoop van educatieve spellen van Koninklijke Jumbo met maar liefst 586%.

Electro Wonderpen Ontdek de Dino’s
Al 70 jaar is Electro niet meer weg te denken uit menig speelgoedkast thuis of op school. Het spel heeft een kleine metamorfose ondergaan, maar het principe is nog steeds hetzelfde: veel speel- en leerplezier door middel van educatieve thema's in combinatie met slimme elektronica. Met Electro Wonderpen Ontdek de Dino’s ontdekken kinderen vanaf 2 jaar kleuren, vormen, silhouetten en nog veel meer! Ze gaan op zoek naar het antwoord op meer dan 90 vragen. Kinderen raken met de punt van de pen het antwoord aan. Als het antwoord goed is, horen ze een muziekje en gaat het lampje branden. De antwoordvakjes zijn extra groot voor de jongere kinderen.
 
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Adviesprijs: € 21,95


MAIL & WIN
Wil jij kans maken op deze Electro Wonderpen? Schrijf dan een bericht met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Ontdek de Dino's ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie waarom jij moet winnen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright