HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 


 

Nu verkrijgbaar als game voor de Nintendo DS

Het populaire Ravensburger bordspel DOOLHOF


doolhof klein.JPGGebaseerd op het populaire gezelschapsspel van Ravensburger, heeft Mindscape het spel DOOLHOF omgetoverd tot een leuke en spannende Nintendo DS game. Met bewegende muren, doodlopende gangen en de kans op enge monsters achter elke hoek, heeft Mindscape met DOOLHOF een spannend en vernieuwend spel op de markt gebracht.

Beleef met Alok een spannend avontuur en reis de wereld over naar Egypte, Mexico en Antarctica. Help hem met het vinden van de schatten en het redden van zijn vader uit de klauwen van de kwade Hoppert.

 


Het spel is makkelijk in gebruik waardoor het ook voor jonge kinderen geschikt is. Verschuif de gangen met je Nintendo DS-stylus om vervolgens alle schatten te vinden. Wees wel voorzichtig, je bent niet de enige die op zoek is, je tegenstander, of je vrienden, zijn namelijk ook op zoek naar de schat!


Platform: DS
PEGI-leeftijd: 3+, prijs € 29,99.

 

 

Binnenkort: Playmobil Ridders, Playmobil Circus en U-Sing
Vanaf half november komt Mindscape met drie nieuwe games. Universal Music en Mindscape hebben de handen ineen geslagen met als resultaat U-Sing voor de Nintendo Wii. Deze muzikale game biedt alles voor feestende muziekliefhebbers.

Naast U-Sing werkt Mindscape ook samen met speelgoedgigant Playmobil. Playmobil Ridders en Playmobil Circus, op Nintendo DS en Wii, zijn beide spannende, avontuurlijke games geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Het perfecte Sinterklaas of Kerstcadeau!

 .
 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright