HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

DOMINO EXPRESS MAXI POWER EVOLUTION

Goliath presenteert zes nieuwe spellen in de reeks Domino Express

 

Goliath, bekend van Rummikub, Rolit, Triominos en Woordzoeker, brengt dit najaar vele versies van het populaire Domino Express naar de winkels. Niet alleen krijgen de klassieke spellen met de vallende stenen fraaie, nieuwe verpakkingen, maar er verschijnen ook nieuwe uitdagingen zoals de Piratenserie.

Domino Express Maxi Power Evolution
Een nieuwe speelgoedset (39,95 euro) waarbij het kind in één keer alle ingrediënten van Domino Express in huis heeft. Een set boordevol stunts. Inclusief Super Dealer (stapelaar), jet, kids, expressbanen, 250 dominostenen en nog veel meer. Direct bestellen bij Bol.com.

 

 

 

PRIJSVRAAG

Wil jij kans maken op de coole speelset Domino Express Maxi Power Evolution? Beantwoord dan de volgende vraag: Hoe heet de oprichter van Goliath Games? (zie: goliathgames.nl !)


Stuur het juiste antwoord naar domino(@)peuterplace.nl en vergeet vooral je naam en adres niet te vermelden. Insturen kan tot 30 november as.

 


ANDERE COOLE NIEUWE DOMINO EXPRESS SPEELSETS

Domino Express Super Dealer
De Super Dealer (14,95 euro) is een auto die de stenen automatisch achter elkaar zet. Zet de Super Dealer aan, laat hem lopen en geniet van de omvallende domino's. Met zestig stenen.
Direct bestellen bij Bol.com.

 

Domino Express 'Pirate' Sea Battle
Een spannende combinatie (39,95 euro) van een piratenboot en vallende domino's. De boot is opgebouwd uit stunts die ook apart gebruikt kunnen worden. De piraten zijn in een zeeslag verzeild geraakt, het kanon gaat af en schiet de domino's omver. De stenen vallen van de loopplank af en de papegaai vliegt de lucht in. Deze nieuwe set heeft speciale piratendomino's en zit boordevol stunts en verrassingen. Direct bestellen bij Bol.com.

 

Domino Express 'Pirate' Skull Island
In dit nieuwe spel (34,95 euro) zijn de piraten op een eiland gestrand en worden ze verrast door vele dominostunts. De stenen vallen tegen de Skullrots aan en de mond klapt dicht; de domino's vallen tegen de boom, het bladerdak komt naar beneden en gooit rijen piratendomino's omver; de kist valt open, het skelet vliegt eruit en gooit weer stenen om. Direct bestellen bij Bol.com.

 

Domino Express 'Pirate' Treasure Hunt
Bij Pirate Treasure Hunt (27,95 euro) worden de piraten op jacht naar de schat belaagd door haaien en verrast door dominostunts. De haaien happen, slaan met hun vin naar de domino's en gooien met hun staart de stenen om. Rijen piratendomino's worden door roeispanen omgegooid. De stenen vallen tegen de schatkist die openklapt en meer domino's omgooit. Direct bestellen bij Bol.com.

 

Domino Express 'pirate' Escape from Prison
Bij Pirate Escape from Prison (19,95 euro) probeert de piraat met dominostunts uit de gevangenis te ontsnappen. De domino's vallen tegen de muur en het bed valt naar beneden. Het bed stoot de volgende rij stenen om tegen de deur die openvalt en weer een reeks domino's laat vallen. Op een ton wordt de piraat over de muur geslingerd om nog meer stenen omver te gooien. Een nieuwe, complete set met vele verrassingen.
Direct bestellen bij Bol.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright