HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

DigiBirds

Eindelijk kunnen ouders hun kinderen zorgeloos een huisdier cadeau doen zonder zich druk te maken over verzorging of onderhoud: DigiBirds! De vrolijke, felgekleurde DigiBirds zijn interactieve vogels die tjilpen,  fluiten en bewegen als échte vogeltjes. Als hun ‘baasje’ fluit, kunnen de vogeltjes maar liefst  24 verschillende liedjes fluiten. Hun kopjes en snaveltjes bewegen mee op het ritme van de muziek. Maar dat is nog niet alles! Het wordt pas echt een serenade als je meerdere DigiBirds bij elkaar zet, want door de ingebouwde sensor herkennen de vogels elkaar  en gaan ze als een heus koor zingen! Voor hun ‘baasje’ dat nog niet kan fluiten, wordt er speciaal een magische ringfluit meegeleverd!

Verzamel ze allemaal!
De DigiBirds zijn beschikbaar in heel veel kleuren en  combinaties. De vogels luisteren naar verschillende commando’s, zoals fluiten en blazen. De bontgekleurde vogeltjes hebben 3 verschillende vogelgeluiden en 34 liedjes geprogrammeerd, maar in eerste instantie zijn er nog 2 vogelgeluiden en 14 melodietjes verborgen. Hoe vaker je met de DigiBird speelt, hoe meer verborgen geluiden je kan vrij spelen!

DigiBirds veroveren de wereld!
In de Verenigde Staten zijn de DigiBirds in juni op de markt gebracht en het is een enorme hit. Er zijn binnen korte tijd al meer dan een miljoen  stuks verkocht. DigiBirds is mede hierdoor zelfs opgenomen in de top 5 van ‘X-mas Must Have Toys’ in de VS! Daarnaast heeft DigiBirds eind mei tijdens de Toy, Hobby & Nursery 2014 in Australië de ‘Girls Toy of the Year’ award gewonnen en is DigiBirds in Duitsland genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014!En nu gaat DigiBirds ook Nederland veroveren!

Specificaties
Adviesprijs: € 9,99.
Leeftijd: Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Winactie!

Wil jij kans maken op een Digibrid? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Digibird. Insturen kan tot en met 15 oktober as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én reageer bij deze actie.

 

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright