HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Dat is Bluf!

Genomineerd voor speelgoed van het jaar!

 

Pas op, spreek de waarheid of je neus groeit!

Speel je echt een spook? Of is dat bluf? In Dat is Bluf! leg je om beurten je kaarten blind op tafel en zeg je welke kaart je speelt. Heb je niet de juiste kaart? Speel dan gerust een andere. Maar zorg wel dat niemand het door heeft, want dan groeit je neus! De speler met de kortste neus wint!

Dat is Bluf! is een grappig spel voor kinderen vanaf 7 jaar. Met name de vier bijgeleverde brillen maken het spel hilarisch. Wanneer je wordt betrapt op bluffen, of wanneer je iemand onterecht beschuldigt, dan moet je een gekleurde neus aan de bril bevestigen en zo groeit je neus, net zoals Pinocchio's neus groeit wanneer hij jokt! Een erg leuk spel om met het hele gezin te spelen. Jammer dat er geen speciale instructie voor twee spelers is. Maar jonge spelers blijken creatief genoeg om hun eigen spelregels te verzinnen.

Spin Master
Vanaf 7 jaar
3-4 spelers
EAN: 0778988979112, prijs € 19,99.
Direct bestellen bij Bol.com..

 

MAIL&WIN!

Wil jij kans maken op zo'n stoere Chuck achtbaan speelset? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Dat is Bluf! Insturen kan van 1 tot en met 15 november as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan ook! Like en share deze actie via je status.

Meer prijsvragen


 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright