HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

 

 

 

 Carnival: Nieuwe Kermis Games

Leuk voor het hele gezin!

 

Het bekende Carnival Games voor de Wii™ dat wereldwijd bijna zes miljoen fans heeft, is in een nieuw jasje gestoken. De ‘Carnival: Nieuwe Kermis Games’ heeft meer dan 30 nieuwe games en attracties. Maak er thuis een echte kermis van met favoriete spelletjes als ‘In de vissenkom’, ‘Gruzelementen’ en ‘Fleshengelen’. 

In de nieuwe kermiswereld kun je als je durft het spookhuis bezoeken en bots je per ongeluk in de botsautootjes. Geen enkele kermis is compleet zonder waanzinnige prijzen als drakenvleugels en konijnenoren. In de Nieuwe Kermis Games kun je meer dan 300 prijzen winnen!

De Nieuwe Kermis Games is geschikt voor Wii MotionPlus™. Hiermee wordt het spel nauwkeuriger en de gameplay intenser en preciezer dan ooit tevoren. Het spel heeft uitgebreide multiplayer-mogelijkheden tot wel vier gamers. Dit  maakt het mogelijk om samen te werken en te spelen of juist een een-op-een comptitie tegen elkaar op te zetten!

Carnival: Nieuwe Kermis Games is geheel in het Nederlands. Het spel is geschikt voor families en kinderen van alle leeftijden. Het spel is ook te verkrijgen voor de Nintendo DS.

Wii game: € 29,99. PEGI-leeftijd: 3.
Geheel in het Nederlands.


 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright