HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Candy Crush Duel

winacie

Just Games brengt na het succes van het eerste Candy Crush bordspel opnieuw het smaakvolle mobiele spel naar de Nederlandse huiskamers: Candy Crush Duel, om met z’n tweeën te spelen. Het online spel, dat in 2012 speelbaar werd op Facebook en inmiddels wereldwijd ruim 285 miljoen maandelijkse spelers heeft, is vanaf 30 november verkrijgbaar. Net als in het online spel moet je gekleurde snoepjes verzamelen door slim te puzzelen.


Vanaf 30 november is het mogelijk om het spel Candy Crush ook thuis te spelen met één tegenspeler. In dit heerlijke puzzelavontuur ga je de strijd aan en test je je creativiteit. Plaats kleurrijke snoepjes op het bord om lekkere combinaties te maken. Onderweg kom je verrukkelijke verrassingen en verleidingen tegen, maar laat je niet afleiden. Door tactisch te spelen en met een flinke dosis geluk kun jij jezelf winnaar van het Candy Crush Duel bordspel noemen. Dat smaakt naar meer!

Leeftijd: 8+
Spelers: 2 spelers
Speelduur: 30 min
Consumentenadviesprijs: € 24,95

 

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op dit nieuwe bordspel? Schrijf dan een bericht met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Candy Crush Duel! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie waarom jij moet winnen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright