HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Bouw je eigen Brickadoo City

 

Iedereen droomt ervan om vroeg of laat een eigen huis te bouwen. Met Brickadoo begin je daar al heel vroeg mee en raak je nooit uitgebouwd. Je bouwt met echte bouwmaterialen, stenen, cement, houten ramen en deuren. Brickadoo is leeftijdloos en de bouwsteentjes zijn steeds opnieuw te gebruiken omdat het cement snel in water oplost. Brickadoo is goed voor fantastisch veel bouwplezier!

Leuk vanaf de eerste steen
Of je nu een jongen of een meisje bent, 6 of 86, Brickadoo is leuk vanaf de eerste steen omdat je er snel de mooiste dingen mee maakt. Verschillende huizen, winkels, een pizzeria, tankstation, brandweerkazerne en ga maar door...In een echte cementbak wordt het cement aangemaakt en het constructiewerk kan beginnen. Het leuke is dat eenmaal klaar, het gebouw te “slopen” is door het minder dan een minuut in een bakje water te leggen.

Volledige bouwdozen
Elke Brickadoo bouwdoos bevat alles voor de bouw van een stukje Brickadoo City. Naast voldoende bouwsteentjes, cement en houten bouwonderdelen (deur en kozijnen), tref je ook een troffeltje, mengkom en een bodemplaat aan. En een foamkaart met uitdrukbare figuurtjes en materialen om je bouwwerk aan te kleden zodat het echt tot leven komt. De bodemplaten sluiten perfect op elkaar aan, waardoor de stad verder is uit te breiden. Natuurlijk ontbreekt ook de bouwinstructie niet.

Natuurlijke materialen
De steentjes bestaan uit natuurlijke materialen en zijn dus volkomen vrij van schadelijke stoffen. Ook het in water oplosbare cement is gifvrij. Wel zo veilig.

Bouwen met Brickadoo: elke dag avontuur met cement
Geen simpele plastic blokje met nopjes maar heuse bouwstenen, hoekjes en rondingen die met ecologisch cement aan elkaar verbonden worden. In een echte cementbak wordt het cement aangemaakt en het constructiewerk kan beginnen. Het leuke is dat eenmaal klaar, het gebouw te “slopen” is door het minder dan een minuut in een bakje water te leggen. Zo kan alle pret van voren af aan beginnen. Voor wie al een winkeltje in de woonkamer heeft is er ook een kasteel compleet met ophaalbrug, een idyllisch paardenboerderijtje compleet met deze edele dieren, bloemenwinkel, tankstation en zelfs een moskee. Uiteindelijk kan er een compleet dorp worden gebouwd.

 

MAIL & WIN / LIKE & SHARE

Wil jij kans maken op een Brickadoo bouwdoos waarmee je een heus kasteel kunt bouwen? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Brickadoo. Insturen kan tot en met 31 oktober as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright