HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Bop it Tetris

Schuiven, draaien en…. slaan!

 

Test jouw skills met het nieuwe, razendsnelle actiespel Bop it Tetris. Deze game gaat tot het uiterste om jouw talent, snelheid en behendigheid te testen. Het spel lijkt simpel, maar niets is minder waar. De bekende Tetris vormen verschijnen in je scherm en door te schuiven en te draaien zorg je dat deze precies passen in het andere scherm. Heb je de goede plek gevonden? Sla dan snel de Tetrisblokjes op de juiste plek, voordat de tijd om is!

Je speelt Bop it Tetris op verschillende manieren: alleen, samen met je vrienden, snel of supersnel! Hoe je het spel ook speelt, het doel is om keer op keer de high score te verbeteren. Ben je zo goed en speel je een level uit, dan ‘unlock’ je nieuwe levels met nog meer puzzels. Wil je met meerdere spelers spelen, geef Bop it dan na een aantal puzzels door aan elkaar. In de Uitdagingsrondes gaan de puzzels opeens van langzaam naar snel naar krankzinnig snel! Wie houdt zijn zenuwen onder bedwang en zet de highest score?

 

Bop it Tetris heeft honderden puzzels die je kunt oplossen. Het is enorm verslavend en uitdagend, het moeilijkste aan dit spel is dan ook stoppen!

Vanaf 8 jaar. Voor 1 of meer spelers.

Hasbro
EAN: 5010994688431.
Inclusief demo batterijen.
Direct te bestellen voor € 24,99 bij Bol.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright