HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Bop It! Smash

Het enige moeilijke aan dit spel is... stoppen!

 

Sinds Bop It! Smash is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2012 is Nederland niet te stuiten. Iedereen is in de ban van de succesvolle 'smash' game, op straat, op school, bij de BSO, maar ook in de trein en zelfs in de auto! Ook studenten, ouders en opa's en oma's kunnen het spel niet met rust laten.

 

review

Bop It! Smash is een eenvoudig en (waarschijnlijk daardoor) verslavend spel voor jong en oud. De grootste uitdaging van de game is het verbeteren van de highscore.

Het verwijderen van de verpakking is kinderspel en je kunt direct spelen met de Bop It! Smash dankzij de standaard bijgeleverde 3 AAA (demo)batterijen.

De gebruiksaanwijzing is helder en beknopt en eigenlijk nauwelijks nodig. Bop It! Smash zegt veelal wat je moet doen. Het spel heeft één keuzeknopje voor drie verschillende spelopties: 'Solo', 'Doorgeven' of 'Meer Spelers' (max. 6). Met dezelfde knop regel je het volume. Je start het spel door te smashen. (de knoppen aan de zijkant indrukken) Vervolgens tracht je de flits te vangen in de zone in het midden. Bop It! Smash geeft aan wanneer je het spel moet doorgeven of wanneer je af bent. Hij geeft ook commentaar op je resultaten. Je mag drie keer missen, maar daarna ben je af. Hoe hoger het level, hoe lastiger het wordt om de flits te vangen.

Jammer dat de Bop It Smash slechts één highscore onthoudt. Het zou nóg leuker zijn wanneer de highscore van elke speler wordt bijgehouden.

Je kunt de game ook online proberen met de gratis de Bop It! Smash app of via Facebook.

HASBRO
Vanaf 8 jaar
1 of meer spelers
EAN: 5010994639044, prijs € 19,99.
Direct bestellen bij Bol.com.

 

Demo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright