HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

BOB BALLOON

Eenvoudig en veilig ballonnen blazen en figuren maken

 

hondjeIn april brengt de succesvolle spellenbedenker Goliath – bekend van toppers zoals Rummikub, Woordzoeker, Triominos en de hits Robo Fish en Super Sand – nieuw, handig en creatief speelgoed naar de winkels. Met Bob Balloon kunnen kinderen zelf, op een simpele en veilige manier, kleurrijke ballonnen blazen en grappige figuren maken.

Nog nooit was een ballon opblazen voor kinderen zo gemakkelijk en veilig. Plaats de ballon in de mond van Bob Balloon en begin te blazen of pompen. De lucht loopt niet meer terug en de ballon is in een paar seconden opgeblazen. Doe er het bijgeleverde lintje om, leg een strakke dubbele knoop en de ballon is klaar. Eenvoudiger kan het niet. Met de lange ballonnen kun je bovendien fantastische ballonnencreaties maken zoals een zwaard of een hond. Hoe? Dat staat in de bijgeleverde handleiding. In de winkels liggen straks vier variaties van Bob Balloon.

 

Bob Balloon: een mondstuk (verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, groen en oranje), tien ballonnen en tien linten. Adviesprijs: 4,99 euro.

Bob Balloon Pump: een ballonpomp met adapter (afschroefbaar mondstuk) voor de gewone en lange ballonnen, tien gewone ballonnen, tien lange ballonnen om figuren te maken, twintig linten en een handleiding. Adviesprijs: 9,99 euro.

Bob Balloon Double Pack: een ballonpomp met adapter voor de gewone en lange ballonnen, twintig gewone ballonnen, twintig lange ballonnen om figuren te maken, veertig linten, stickers om de figuren bijvoorbeeld ogen en een mond te geven en een handleiding. Adviesprijs: 14,99 euro.

Bob Balloon Party Set: vier mondstukken, veertig ballonnen en veertig linten. Ontzettend leuk voor verjaardagsfeestjes! Adviesprijs: 19,99 euro.

 

 

bloemWINACTIE

Wil jij kans maken op een Bob Balloon Double Pack?

Stuur dan een berichtje met je adresgegevens naar de redactie o.v.v. Bob Balloon. Insturen kan tot en met 30 aprill as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én reageer onder deze actie.

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright