HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Blingles

Diamonds are a girls' best friend...  

 

Met Blingles kunnen meisjes sprankelende juweelpatronen ontwerpen en creëren, waarmee ze hun omgeving kunnen omtoveren in een juweeltje. Blingles kleven aan ieder vlak oppervlakte, waardoor ze elk voorwerp kunnen laten fonkelen. Meisjes versieren in een handomdraai hun saaie laptop, zonnebril of mobiele telefoon en toveren deze om in een unieke kleurrijke, fonkelende creatie, helemaal ‘bling bling’!

Hoe werkt Blingles?
Meisjes kunnen zelf een juwelenpatroon ontwerpen of gebruik maken van een van de bijgeleverde sjablonen. Met een speciale pen worden de juweeltjes op een siliconen mat geplaatst. Vervolgens worden de steentjes middels een transferblad op een lijmblad geplaatst, waarna ze overal op te plakken zijn.

Blingles wordt uitgebracht in de volgende verpakkingen:

Themaset
De Blingles Themaset bestaat uit 160 juweeltjes, de Blingles pen, siliconen mat, 6 sjablonen,  transferblaadjes en een lijmrol. Er zijn drie verschillende themasets: Kristallen dieren, Glinsterende prinses en Glimmend snoep.

Sieradenset
Met de Blingles Sieradenset kunnen meisjes zelf blinkende sieraden maken. De set bevat een ketting, 2 armbanden en 5 ontwerpsjablonen. Daarnaast bevat de set 300 juweeltjes, een opbergblad, de Blingles pen, siliconen mat, lijmrol en 10 transferblaadjes.

Fashion Pack
Met de Blingles Fashion Set kunnen meisjes nog meer voorwerpen laten schitteren. De Fashion Pack bevat een ketting, 2 kettinghangers (hart en diamantvorm),  een spiegeltje, twee armbanden en een juwelendoosje om te versieren. De verpakking bevat maar liefst 420 Blingles juweeltjes, een Blingles pen, mat, lijmrol, transferblaadjes, 7 ontwerpsjablonen en een bewaardoos.

Blingles consumentenadviesprijzen:
Themaset       € 9,99
Sieradenset    € 19,99
Fashion pack  € 24,99

Blingles is een unieke lijn voor creatieve meisjes van 6 jaar en ouder. Blingles is verkrijgbaar in de Nederlandse speelgoedwinkels en wordt uitgebracht door Blue Ocean Toys. Blingles is ook te vinden op hyves.

 

MAIL & WIN / LIKE & SHARE

Wil jij kans maken op de Blingles Themaset? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Blingles. Insturen kan tot en met 15 mei as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright